optimus 2x

Samsung Galaxy S II vagy LG Optimus 2X: melyik kétmagos állat az állatabb?

A közelmúltban hosszabb ideig (napokig) kezemben volt az Androidos okostelefon piac jelenlegi két dual core zászlóshajónak tekinthető eszköze, az LG Optimus 2X és a Samsung Galaxy S II. (A harmadik - a Motorola Atrix - még várat magára.)

Mindkét cikkben szuperlatívuszokat zengtem a telefonok gyorsaságáról, mert hát a jelenlegi Android alkalmazásokkal ezeket a telefonokat igazán nem lehet zavarba hozni (hiszen minden app lassabb telefonokra készült). Pedig különbség van a két telefon között, jogosan merülhet fel a kérdés: "jóóvan lee, de akkor most melyiket vegyem meg?" Úgyhogy most lee részben szubjektív, ám nagyon tömör szempontok alapján megmondja, hogy melyik a jobb.

Tartósteszt: LG Optimus 2X - hegyek vajúdnak

Tavaly decemberben nagy izgalom övezte a világ első kétmagos processzorral szállított telefonjának, az LG Optimus 2X-nek a bejelentését. Az addig csak asztali PC-kben látott, és pont akkortájt tabletekben megjelenő teljesítmény aztán sok tesztben (hogy csak egyet említsünk, az iPhone elleni böngészősebesség-tesztben) hozta ki győztesnek az Optimus 2X-et. A Telenor jóvoltából nálunk is járt a csúcseszköz, így első kézből tudunk beszámolni róla, hogy mennyire emelkedik ki a mezőnyből az Optimus 2X, és miért az a címe a cikknek, ami.

Unreal 3 engine az LG Optimus 2X-en (videóval)

Az alábbi videón az (általunk is demózott) LG Optimus 2X látható bevetés közben. Az eredetileg az olasz Technophone által közzétett, több blog által is felkapott videón a "bevetés" pedig nem más, mint az Unreal 3 játékengine: a meg nem nevezett demo ember az Epic Citadel nevű Unreal 3 demót futtatja, amit aztán HDMI kimeneten tévén lát a nagyérdemű. Természetesen a dual core és a high end GPU probléma nélkül viszi a demo-t, még a sokat látott blogger is kicsit kicsinek érzi magát, hogy merre tart ez a világ. Videó tehát a Tovább után, fantasztikus korban élünk uraim!

Subscribe to RSS - optimus 2x