olcsó

Jóárasított játékok a hétvégére

Május 24-től június 1-ig hihetetlen játék alkalmazás akció van. További információkért kattintsatok át a Because We May oldalra. Itt nem csak Android, hanem iOS, Mac, s a nagy játékosok kedvence, a Steam platformokon lehet játokokhoz jutni. Nem ingyenes, de lényegesen olcsóbban lehet megszerezni az alkalmazásokat, mint egyébként.

Androidra nagy szeretettel ajánlom Mindenkinek a következő játékokat:

  • World of Goo - zseniális és aranyos logikai játék. Most csak 1.99
  • Edge és az Edge Extended - másik remek logikai játék, ahol most nem kis golyóbisokat, hanem egy kockát kell irányítani. Mindkettő 0.99-ért vihető
  • Canabalt - annyira beteg, s idegölő játék, hogy már jó. Egy elpusztuló városból kell menekülni. Még soha senki nem csinálta végig, szerintem nincs is vége. 0.99 az ára
  • Shadowgun - a legjobb lövöldözős játék. Jó és kézreálló irányítás, érdekes gamep játékmenet. 1.99-ért játszható.
  • Spirit HD - a Spirit egyszerűen jó. Megunhatatlan logikai játék. Valamelyik korábbi nagy akcióban vásároltam meg, s azóta se bánom. 0.99 az annyi.
  • Apparatus - mindenki feltaláló akart lenni gyerekkorában. Itt a lehetőség! 1.29 és még egyetemi végzettség se kell hozzá!
  • Fieldrunners HD - majdnem kimaradt az egyik legjobb tower defense (torony védős?) játék. 0.99-ért lehet építeni a védelmi állásokat
  • Great Little War Game - ha mégse vagy jó fizikus és feltaláló, akkor még lehetsz jó hadvezér. 0.99-et sarcolnak érte

Ti mit ismertek, melyik játékot ajánljátok? Miért?

Túl a 10 milliárd letöltésen az Android Market

Az Android Market elérte a 10 milliárd letöltést, ezt ünnepli a Google 10 napig. 10 napon keresztül, minden nap 10 alkalmazás 10 centért elérhető. Érdemes a következő napokban meglátogatni az promóciós oldalt. Nem elírás, vagy véletlen baleset folytán kerülnek ennyibe.

Egy kis ízelítő az első napi adagból:

Miért a ZTE Skate?

Miért a ZTE Skate?

Tavasszal mutatta be a távol-keleti gyártó ezt a modelljét. Akkor még nyári (talán májusi) érkezésről szóltak a hírek. Azután sorra jöttek a csúszások, végül három hete került forgalomba, Magyarországon.

A csúszás azért sajnálatos, mert (úgymond) sokkal „nagyobbat szólt“ volna, ha korábban érkezik. Hardweresen nem sokkal nyújt többet, mint az a típus, aminek a váltómodellje (ZTE Blade). Cserébe - véleményem szerint - parádés áron vihető haza,
különösen azóta, hogy átélt egy árcsökkenést :) .

Telenor One Touch tartósteszt: jól összerakott, olcsó Androidos mobil

Tegnap óta kapható a Telenor első saját márkás készüléke, a Telenor One Touch. A Telenor jóvoltából hozzánk is eljutott egy tesztdarab, úgyhogy nekiestem, ahogy szoktam: saját telefonon adatforgalom ki, és átálltam a One Touch-ra egy hétig, hogy lássam, milyen mindennapos használat közben. Olvasd tovább és megtudod!

Oldalak

Subscribe to RSS - olcsó