lg prada

Prada Phone by LG 3.0 teszt: arcosok klubja

A Prada Phone by LG 3.0 reklámarca, mint tudjuk, Edward Norton, és ez rengeteg jobbnál jobb címbeli fricskára ad lehetőséget, ha megnézzük az úriember filmográfiáját: Mennyei királyság, Olasz meló, Az illuzionista, de akár Legbelső félelem, vagy A szajré, Harcosok klubja... Szóval válassza ki mindenki magának saját szájíze szerint, amelyik legjobban tetszik, én maradtam a korlátolt nyelvi humornál.

Az LG Magyarország jóvoltából majd' egy hétig nálunk járt a Prada Phone by LG 3.0. Mivel a "prádafon" felhasználói felületének nagy fanja vagyok (és odáig merészkedtem, hogy a Desire-emen is valami hasonlót valósítottam meg), rám esett a telefon megtiszteltetés, hogy a SIM kártya áthelyezés jeképes mozzanatával elmondjam nektek, milyen a Pradaéletérzés - még ha csak telefonon is.

Moddoljuk telefonunkat: az otthon bütykölt Prada Phone

Talán kevéssé ismert tény, de azzal, hogy rootoljuk telefonunkat, nem csak a SetCPU-t és a su binárist kapjuk, hanem egy sor szépítésre való lehetőséget is. Biztos sokaknak nem újdonság az sem (de keveseknek talán igen), hogy a rootolás után legnagyobb eséllyel felpattanó CyanogenMod főzött ROM-ban meglehetősen jó bőröző engine (az úgynevezett Theme Chooser) van, aminek segítségével nagyon sokrétűen testre tudjuk szabni a telefonunkat. Annyira jó ez a megoldás, hogy pl. az amerikai T-Mobile át is vette a CyanogenMod-tól a saját maga által forgalmazott telefonokra.

Mai cikkemben arra a kérdésre keresem a választ, hogy mit csinál az ember, ha tetszik neki az LG Prada v3, de nincs kedve lecserélni a meglevő készülékét.
Témázzunk!

Subscribe to RSS - lg prada