készülékteszt

Kipróbáltuk: Huawei Ascend Mate

Az elmúlt héten nálam vendégeskedett a Huawei phablete. Kicsit sajnálom, hogy nem egy héttel korábban érkezett, akkor Lipileevel pingpongozhattunk volna egy kicsit. Vegyes érzelmekkel készültem a tesztre. Egyrészt az első Androidos telefonom (T-Mobile Pulse) is Huawei gyártású volt, amit minden hibája ellenére nagyon szerettem, másrészt viszont a 6.1"-es kijelzőmérettől eléggé tartottam.

Kipróbáltuk: Sony Xperia Z Ultra

Appvasárnapot kéne írnom, de a helyzet az, hogy ehelyett egy készüléktesztbe oltott véleménycikket fogtok olvasni. Ráadásul vélhetően nem is vasárnap! Mai alanyunk a Sony Xperia Z Ultra, melyet a Sony Magyarország jóvoltából használhattam.

Nos: az Xperia Z Ultra egy phablet. Ez ugyebár az az eszköz, ami egyrészt semmire sem jó: 6,4", gyakorlatilag esélytelen, hogy bármelyik zsebedbe beférjen, kivéve persze azt az esetet, ha esetleg valami lábszárnyi méretű zsebbel rendelkező rappergatyában jársz, vagy bohóc vagy. (Van-e különbség ugyebár, de ezt meghagyjuk a Velvetnek.) Állva még éppenséggel belefér, viszont ha leülsz, fonák helyzetbe kerülsz egy félbetört telefon és a szervíz viszonylatában. Ráadásul tabletnek elvileg kicsi, 6,4" az nem 7", nem 8,9", és nem 10,1", azoknak az iPad usereknek tehát végleg kicsi, akiknek ugyan jó a szeme, de a hipsterszemüveget a közértben csak olvasódioptriával kapni és ezért nem látnak jól. (Nekem meg, ugye, a két szódásszifonnal...) Aztán meg: 1080p kijelzője van, ami köztudott, hogy manapság még akadni szokott, igaz?

Nos

Kipróbáltuk: Telenor Smart Touch Mini

Kicsit lámpalázas vagyok, mert még soha nem írtam készüléktesztet, leszámítva a saját készülékeimet. Viszont most a Telenor jóvoltából egy hétig nyomogathattam egy belépőszintű telefont, és jó lenne úgy írni róla, hogy reális képet kapjatok a telefonról. Tehát előre elnézést kérek az esetleges pongyolaságokért, de továbbra sem tartom magam szakújságírónak, csak egy hobbiírónak, így kéretik a cikket ilyen szemmel olvasni. Viszont a pontosításokat, véleményeket most is szívesen veszem a cikk alatt.

Kipróbáltuk: Huawei Ascend P6, a kivasalt iPhone

Találós kérdés: fogsz egy iPhone 4-et, egy gyúródeszkát és egy sodrófát, mi lesz belőle?

Nos, ha ripthestage fogja azt a sodrófát, akkor egy törött iPhone 4, és a világ jobb hely lett. Ha a Huawei, akkor ez:

Ez a (-z egyébként nagyon szép és nagyon jó) készülék Ascend P6 névre hallgat. Mi pedig, mivel a Huawei volt olyan jó és a kezünkbe adott egyet egy hétre, kipróbáltuk. Lássuk, mit tud a Huawei Ascend P6!

Kidoboz

Oldalak

Subscribe to RSS - készülékteszt