huawei

Kipróbáltuk: Huawei Ascend Mate

Az elmúlt héten nálam vendégeskedett a Huawei phablete. Kicsit sajnálom, hogy nem egy héttel korábban érkezett, akkor Lipileevel pingpongozhattunk volna egy kicsit. Vegyes érzelmekkel készültem a tesztre. Egyrészt az első Androidos telefonom (T-Mobile Pulse) is Huawei gyártású volt, amit minden hibája ellenére nagyon szerettem, másrészt viszont a 6.1"-es kijelzőmérettől eléggé tartottam.

Kipróbáltuk: Huawei Ascend P6, a kivasalt iPhone

Találós kérdés: fogsz egy iPhone 4-et, egy gyúródeszkát és egy sodrófát, mi lesz belőle?

Nos, ha ripthestage fogja azt a sodrófát, akkor egy törött iPhone 4, és a világ jobb hely lett. Ha a Huawei, akkor ez:

Ez a (-z egyébként nagyon szép és nagyon jó) készülék Ascend P6 névre hallgat. Mi pedig, mivel a Huawei volt olyan jó és a kezünkbe adott egyet egy hétre, kipróbáltuk. Lássuk, mit tud a Huawei Ascend P6!

Kidoboz

Miért a Huawei Ascend Y200?

Amikor én ezt a telefont vettem, jelentős mértékben le voltam maradva a mobiltelefonos világban. Számomra még a Nokia volt a telefon, meg azért tudogattam, hogy most már az érintőkijelző a vagány, az Androidról halvány sejtésem talán volt, azt is biztosan tudtam hogy iPhone-t nem szeretnék (persze már árban is megbukott volna) a zártsága miatt, a Windows Phone-t meg ne is említsük, így maradt az Android, amihez konkrét gyártó még nem párosult.

Kipróbáltuk: Huawei G510

Régebb óta a piszkozataim között van ez a cikk (és még másik 5), de ez ne tévesszen meg senkit, nem az eszköz, hanem az én, meg az élet hibája: kicsit sok utazás, kicsit sok meló, a blogzorkodás meg háttérbe szorul. No de ne kezdjünk itt marakodni, hogy ki ölt meg kit, inkább csapjunk bele, a Huaweinek pedig köszönjük a tesztkészüléket!.

Teszteltük: Huawei Ascend P1 - pole pozíció

A Huawei nem titkolja, hogy nagyon rövid időn belül a legnagyobbak között szeretne lenni az Androidos készülékek piacán. A cég eddig leginkább az alsó szegmensben vetette meg a lábát, először mint brand nélküli, "szolgáltatói" telefonok gyártója (ilyen volt pl. a T-Mobile Pulse), később aztán már saját jogon is forgalmazni kezdtek telefonokat - ilyen pl. a Huawei Ascend G300, amit mi is teszteltünk.

Nos, mai készülékünk, a Huawei Ascend P1 teljesen más. Dobjunk sutba mindent, amit eddig a Huaweiről tudtunk, vagy tudni véltünk, a cég ugyanis felnőtt, és már a nagyokkal játszik. Következzen tehát a Huawei egyik zászlóshajója, amit a Huawei Magyarország jóvoltából próbálhattam ki egy hétig.

Oldalak

Subscribe to RSS - huawei