google play

Mobil Kisokos 2.0

Az első mobil kisokos, ahol információt kaphat a környékbeli vállalkozásokról, esetleges akciókról, állásajánlatokról és elérhetőségekről.

Frissült a Mobil Kisokos alkalmazása, nem csak teljesen megújult dizájnt kapott, hanem rengeteg új POI-val, illetve céggel is bővült, így már nem kevesebb, mint 100.000-re nőtt az adatbázis.

Gyorshír: a Google Wallet Merchant regisztráció Magyarországról is elérhető

Egy apró, de annál örömtelibb hír érkezett a Google háza tájáról, ami leginkább az Android fejlesztőknek jelent nagy boldogságot. Mától hazánkból is lehet már kereskedelmi fejlesztői regisztrációt kezdeményezni a Playen, azaz jöhetnek hivatalosan is a fizetős magyar alkalmazások!

2014-03-12-_17-00-16.png

Gyorsteszt: Muzei Live Wallpaper - csöppnyi kultúra a háttérből

Emlékszel még a DashClock Widgetre? Remélem használod is, és remélem megelégedéssel. Most a DashClock készítőjének, Roman Nurik-nak egy új appját fedeztem fel: ez a Muzei Live Wallpaper, amellyel egy csipetnyi kultúrát és nagy adagnyi szépséget csempészhetsz az Androidod háttérképei közé.

A Muzei pofonegyszerű app: lényege, hogy naponta új hátteret állít be a telefonodon, tableteden - alapbeállításként történetesen régi festők híres és kevésbé híres műveit. Teszi mindezt nonintruzív módon, ami annyit jelent, hogy alapesetben a képekre erős blur van téve, duplatappantással viszont élesedik a kép. Ennek két haszna is van:

mac.remote

A mac.remote a .remote család első sarja. Az alkalmazás egy távirányító megoldás. Egyelőre Mac gépekhez. Gondolkodás nélkül azt mondanám, hogy nincs semmi érdekes egy huszonharmadik távirányító appban, azonban ez az xda-developers címlapra is kikerült. Akkor viszont valamit csak tudnia kell.

CyanogenMod GalleryNext

Bevezetés

A CyanogenMod csapata egy új galéria alkalmazáson (is) dolgozik, ami mihelyst kilép a béta-fázisból azt azonnal bele is teszik az összes kiadott CM romhoz. Így helyettesíteni tudják a gyári, egyeseknek talán kissé talán fapados, vagy unalmas képnézegetőt. Elsőre eléggé hasonlít a Google+ Photos alkalmazásához, de azért van különbség.

Felépítés, funkciók

Oldalak

Subscribe to RSS - google play