google play

Appvasárnap

A múlt heti WiFi helyzet megoldódott, fűtésem is lett (igen, pár napig nem volt), és történtek is érdekes dolgok a héten - lássuk csak!

László Krisztián esete az Akció Indítóval

Mindannyiunk kedvenc LinkBubble appjának apja (see what I did there?), Chris Lacy (aka. László Krisztián) új appot adott ki Action Launcher 3 néven. Felmerül a kérdés, hogy ha új, akkor miért "3", olyan ez így, mint a "Hófehérke visszatér 2", vagy mint a Batman Mindazonáltal (ja, nem). Na szóval a lényeg hogy a nagysikerű Action Launcher frissült igazából, de a frissítés teljesen az alapokról, sőt, az alapelgondolástól kezdve történt, tehát de facto (sőt: eo ipso!) ez egy új app. A másik érdekessége az, hogy 4.99 dollár, vagyis tulajdonképpen fűszeres húsgombóc, ami okozott némi felhördülést és -fordulást. Chris viszont nem szarozott, fogta magát és egy Google+ cikkben elmagyarázza (több más dolog mellett), hogy ez van parasztok, ez pénzbe kerül, mert én (márminthogy ő) ebből élek (márminthogy él). Én bírom a hozzáállását. Ráadásul Chris nagyon jó Android fejlesztő aki mindig out of the box gondolkodik, úgyhogy közös érdek, hogy jól éljen és a vitorlásán ülve jussanak eszébe a jobbnál jobb app ötletek - tudod, mint amilyen a Link Bubble, a Tweet Lanes, a TapPath... vagy éppen maga az Action Launcher.

Haha fail lol @ Amazon

Chick Can Fly- A repülő csirke

Ki ne emlékezne a tavalyi Flappy Bird nevű játékra, ami igen minimál formavilágával, mindenki meglepetésére olyannyira nagy sikerre tett szert (talán túl nagyra is), hogy nem csak a fél világ játszott vele, nem csak vine-ok készültek róla, és nem is csak telefonok röpködtek tőle, hanem a tervezője kicsit több, mint fél év után kénytelen volt törölni az alkalmazást, mivel az ő várakozását is nagyban felülmúlta, amit kiváltott a játék a userekből.

Appvasárnap

Nem semmi macera Amszterdamban wifit találni! Igen, van az irodában, és nem, nincs otthon: most költöztem, a lakásom egy exkollega szerint leginkább egy drogtanyára hasonlít (már amennyiben a teljes bútorzat jelenleg egy ágy, és két szék), és nem, nincs netem. Még. (Cserébe amikor lesz, legalább drága lesz.)

Úgy most két hűtővásárlás közt, az Openbare Bibloothek Amsterdam (OBA) néha kicsit hektikus wifijéről próbálom meg nektek összefoglalni, mi történt a héten Androidiában - remélem értékelitek az elhivatottságomat! (Az OBA-t egyébként érdemes megnézni, olyan kilátás van a 6-ik emeletről, hogy befo csak na.

Először is: Cyanogen vs. OnePlus

Oldalak

Subscribe to RSS - google play