galaxy s II

Skinshop - teszt és nyereményjáték

A SkinShop megkeresett minket a lehetőséggel, hogy teszteljük a terméküket illetve fel is ajánlottak 5db skint nyereményjátékra. Én magam nem vagyok nagy rajongója a skineknek, soha egyetlen telefonomon vagy más készülékemen sem volt skin. Mindig azt gondoltam, hogy macerás feltenni, nyomot hagy miután levettem és így tovább. Nos, tévedtem. Több dologban is. Hajtás után bővebben leírom a tapasztalataimat illetve a nyereményjátékról is találtok információt.

Samsung Galaxy Ace, S, és S II betiltás: igen, de aztán mégsem

Tegnap futótűzként terjedt el a hír, hogy egy hollandiai bíróság betiltotta a Samsung Galaxy Ace, S, és S II mobilok árusítását Európában. Persze az ügyet senki sem követte, így a pár órával később beeső kiegészítés már nem kapott túl nagy publicitást, az Apple FUD gépezet tökéletes eredménnyel zárta a napot.

Szóval lássuk, Jereváni Rádió, 2011:

Samsung Galaxy S II vagy LG Optimus 2X: melyik kétmagos állat az állatabb?

A közelmúltban hosszabb ideig (napokig) kezemben volt az Androidos okostelefon piac jelenlegi két dual core zászlóshajónak tekinthető eszköze, az LG Optimus 2X és a Samsung Galaxy S II. (A harmadik - a Motorola Atrix - még várat magára.)

Mindkét cikkben szuperlatívuszokat zengtem a telefonok gyorsaságáról, mert hát a jelenlegi Android alkalmazásokkal ezeket a telefonokat igazán nem lehet zavarba hozni (hiszen minden app lassabb telefonokra készült). Pedig különbség van a két telefon között, jogosan merülhet fel a kérdés: "jóóvan lee, de akkor most melyiket vegyem meg?" Úgyhogy most lee részben szubjektív, ám nagyon tömör szempontok alapján megmondja, hogy melyik a jobb.

Subscribe to RSS - galaxy s II