eszközfotózás

HTC One X tartósteszt: veled One az erő

Nincs egy hónapja, hogy a HTC felsőkategóriás középkategóriását, a HTC One S-t teszteltük. Akkor ezt találtam írni:

Azt tudom mondani, hogy igazi high-end telefonról beszélünk, ami nyugodtan lehetne a HTC zászlóshajója - ha nem a HTC One X lenne az. De ez már egy másik történet lesz...

Nos, most itt a másik történet, a HTC One X, amellyel a HTC Magyarország jóvoltából egy hétig napi használatban ismerkedhettem, és eközben megpróbáltam kifundálni, hogy a HTC One szériában valóban az X-e a zászlóshajó? Arra az unortodox gondolatra jutottam, hogy igazából a One S és a One X is szászlóshajó, csak némileg más szegmensre célozva. El is magyarázom, miért.

Prada Phone by LG 3.0 teszt: arcosok klubja

A Prada Phone by LG 3.0 reklámarca, mint tudjuk, Edward Norton, és ez rengeteg jobbnál jobb címbeli fricskára ad lehetőséget, ha megnézzük az úriember filmográfiáját: Mennyei királyság, Olasz meló, Az illuzionista, de akár Legbelső félelem, vagy A szajré, Harcosok klubja... Szóval válassza ki mindenki magának saját szájíze szerint, amelyik legjobban tetszik, én maradtam a korlátolt nyelvi humornál.

Az LG Magyarország jóvoltából majd' egy hétig nálunk járt a Prada Phone by LG 3.0. Mivel a "prádafon" felhasználói felületének nagy fanja vagyok (és odáig merészkedtem, hogy a Desire-emen is valami hasonlót valósítottam meg), rám esett a telefon megtiszteltetés, hogy a SIM kártya áthelyezés jeképes mozzanatával elmondjam nektek, milyen a Pradaéletérzés - még ha csak telefonon is.

HTC Rhyme: lila, alumíniumból

Ma egy olyan telefont fogok röviden bemutatni nektek, ami nem újdonság ugyan, de a szépsége folytán szerintem máig a piac egyik legjobb választása. Amikor yoolee-t megkérdeztem, hogy kipróbálja-e, nem volt maradéktalanul lelkes: minek neki még egy telefon a Nexus S mellé, de eh, egye fene. Viszont amikor meglátta, egyből felcsillant a szeme: "miért nem mondtad, hogy lila?!"

A Telenor jóvoltából nálunk járt a HTC Rhyme, az ultimate csajtelefon.

Amazon Kindle Fire készülékteszt: miért?

Hétről hétre adjuk a fanfárokkal kísért híreket az Amazon "iPad-verő" tabletjéről, a Kindle Fire-ről: legutóbb épp azt, hogy 2011 negyedik negyedévében a tablet piac 14%-át nyúlta le, ezáltal máris a legsikeresebb Androidos tabletté válva. Ám a kép ennél valamivel árnyaltabb. Az artwork.hu jóvoltából pár napig nálam vendégeskedett egy Kindle Fire, ez alapján soha ennyire releváns még nem volt készüléktesztes rovatunk címe: miért vesznek az emberek ilyen eszközt?

HTC Flyer teszt - business class

Régóta érdekelt a HTC Flyer. Mivel a tabletek jogosultsága az én szememben a meetingen való munkasegítésben testesül meg, mindig azt figyeltem a nálam járó eszközökben, hogy mennyire használható érdemi munkára - ebben a kategóriában pedig a Flyer a mai napig egyedülálló eszköz. De hát az eredeti modellen Gingerbread volt, ami ugye nem tablet oprendszer, meg valahogy a bejelentésekor már jöttek ki a kétmagos eszközök, hozzánk pedig mindig azok jutottak el... Szóval úgy esett, hogy a Flyer sose jutott el hozzám. Most viszont az XXL GSM adott nekem egyet kölcsön, én pedig kapva kaptam az alkalmon, hogy egy újkeletű dilemmám feloldásába bele tudjak vágni. Unalmas meetingek, reszkessetek!

Subscribe to RSS - eszközfotózás