eszközfotózás

Xiaomi Mi3 - ez fenekeli a Samsungokat!

Szóval az úgy volt (tisztelt bíróelvtárs pogárjenő úr), hogy a közelmúlt történései nyomán le kellett adnom a céges Nexus 5-öt, és az Isteni Gondviselés révén pont megkeresett egy kedves kínai kisasszony, volna-e kedvem Xiaomi termékeket tesztelni. És hát persze hogy volt, külön örültem neki, hogy nincs a szokásos konfliktus, hogy persze jó dolog egy új telefont fogdosni, de mégiscsak ott van az embernek a napi használatú saját telefonja - mert hát nem volt saját telefonom. Szóval igent mondtam, és nem bántam meg!

Ennyi elöljáró után elárulom, hogy a telefont a XiaomiShop.com ajánlotta fel tesztelésre. Mindez a következőképpen történt:

  1. kedden délelőtt 10 körül berendeltem a telefont,
  2. szerda délután pedig csöngetett a DHL és hozta a telefont.

1 nap. Ennyi volt a szállítás. És ez nem az androidportal.hu nemzetközi hírének köszönhető: a XiaomiShop Európából (Udinéből) szállít, emiatt a fizetéstől számítva cirka 1-2 napon belül kezedben a cucc. Ja, azt említettem, hogy fizethetsz PayPal-lal is akár?

HTC One X tartósteszt: veled One az erő

Nincs egy hónapja, hogy a HTC felsőkategóriás középkategóriását, a HTC One S-t teszteltük. Akkor ezt találtam írni:

Azt tudom mondani, hogy igazi high-end telefonról beszélünk, ami nyugodtan lehetne a HTC zászlóshajója - ha nem a HTC One X lenne az. De ez már egy másik történet lesz...

Nos, most itt a másik történet, a HTC One X, amellyel a HTC Magyarország jóvoltából egy hétig napi használatban ismerkedhettem, és eközben megpróbáltam kifundálni, hogy a HTC One szériában valóban az X-e a zászlóshajó? Arra az unortodox gondolatra jutottam, hogy igazából a One S és a One X is szászlóshajó, csak némileg más szegmensre célozva. El is magyarázom, miért.

Prada Phone by LG 3.0 teszt: arcosok klubja

A Prada Phone by LG 3.0 reklámarca, mint tudjuk, Edward Norton, és ez rengeteg jobbnál jobb címbeli fricskára ad lehetőséget, ha megnézzük az úriember filmográfiáját: Mennyei királyság, Olasz meló, Az illuzionista, de akár Legbelső félelem, vagy A szajré, Harcosok klubja... Szóval válassza ki mindenki magának saját szájíze szerint, amelyik legjobban tetszik, én maradtam a korlátolt nyelvi humornál.

Az LG Magyarország jóvoltából majd' egy hétig nálunk járt a Prada Phone by LG 3.0. Mivel a "prádafon" felhasználói felületének nagy fanja vagyok (és odáig merészkedtem, hogy a Desire-emen is valami hasonlót valósítottam meg), rám esett a telefon megtiszteltetés, hogy a SIM kártya áthelyezés jeképes mozzanatával elmondjam nektek, milyen a Pradaéletérzés - még ha csak telefonon is.

HTC Rhyme: lila, alumíniumból

Ma egy olyan telefont fogok röviden bemutatni nektek, ami nem újdonság ugyan, de a szépsége folytán szerintem máig a piac egyik legjobb választása. Amikor yoolee-t megkérdeztem, hogy kipróbálja-e, nem volt maradéktalanul lelkes: minek neki még egy telefon a Nexus S mellé, de eh, egye fene. Viszont amikor meglátta, egyből felcsillant a szeme: "miért nem mondtad, hogy lila?!"

A Telenor jóvoltából nálunk járt a HTC Rhyme, az ultimate csajtelefon.

Amazon Kindle Fire készülékteszt: miért?

Hétről hétre adjuk a fanfárokkal kísért híreket az Amazon "iPad-verő" tabletjéről, a Kindle Fire-ről: legutóbb épp azt, hogy 2011 negyedik negyedévében a tablet piac 14%-át nyúlta le, ezáltal máris a legsikeresebb Androidos tabletté válva. Ám a kép ennél valamivel árnyaltabb. Az artwork.hu jóvoltából pár napig nálam vendégeskedett egy Kindle Fire, ez alapján soha ennyire releváns még nem volt készüléktesztes rovatunk címe: miért vesznek az emberek ilyen eszközt?

Oldalak

Subscribe to RSS - eszközfotózás