dual-core

Unreal 3 engine az LG Optimus 2X-en (videóval)

Az alábbi videón az (általunk is demózott) LG Optimus 2X látható bevetés közben. Az eredetileg az olasz Technophone által közzétett, több blog által is felkapott videón a "bevetés" pedig nem más, mint az Unreal 3 játékengine: a meg nem nevezett demo ember az Epic Citadel nevű Unreal 3 demót futtatja, amit aztán HDMI kimeneten tévén lát a nagyérdemű. Természetesen a dual core és a high end GPU probléma nélkül viszi a demo-t, még a sokat látott blogger is kicsit kicsinek érzi magát, hogy merre tart ez a világ. Videó tehát a Tovább után, fantasztikus korban élünk uraim!

Samsung dual-core telefonok

Rengeteg új telefon, s tablet bejelentésről hallottunk a CES kapcsán. Érdekes, hogy az egyik legnagyobb gyártó, a Samsung mintha kullogna csak a konkurencia után. Míg mindenki más sorra jelenti be, s hozza ki a duplamagos processzorokkal rendelkező telefonokat, addig ők még csak nem mutattak be ilyen készülékeket.

Érkeznek a GSM modul nélküli, "butított" eszközök (Galaxy Tab csak wifis kivitelben, Galaxy Player), de semmi érdekes fejlesztés, frissítés Galaxy családban.

Subscribe to RSS - dual-core