ces

Még egy kis CES - vízálló Samsung Galaxy S II és más telefonok

Nem volt szándékomban újabb bejegyzést írni a CES-ről, de a muszáj nagy úr. Részemről - bár nem Android téma, de kapcsolódik hardver oldalon - a CES legnagyobb durranását a HzO nevű cég mutatta be.
Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki szeretné ha a telefonja vízálló lenne. Ehhez viszont semmi kedvem gumi tokba rakni a telefont vagy olyat vásárolni, ami ki akarja zárni a vizet. A HzO bemutatta a technológiát, amely megoldja ezt a problémát. Az általuk kezelt készülékek eredeti formájukban lesznek vízállóak. Illetve ez így nem teljesen igaz, tovább után folytatjuk.

Egy kis CES

Napok óta megy az év eleji nagy buli, a Consumer Electronics Show. Mi úgy gondoltuk, hogy szokásainkhoz híven, csokorba gyűjtjük az érdekességeket. Akit a napi hírezés érdekel, úgyis más oldalakat olvas és jól sejtitek, hogy a mi küldöttségünk napközben dolgozik, nem Las Vegasban hajtja a sajtó helyeket az egyes eseményekre. :) Kezdetnek az engem érdeklő érdekességekről olvashattok, majd Lipilee is papírra bitekre váltja gondolatait.

Samsung dual-core telefonok

Rengeteg új telefon, s tablet bejelentésről hallottunk a CES kapcsán. Érdekes, hogy az egyik legnagyobb gyártó, a Samsung mintha kullogna csak a konkurencia után. Míg mindenki más sorra jelenti be, s hozza ki a duplamagos processzorokkal rendelkező telefonokat, addig ők még csak nem mutattak be ilyen készülékeket.

Érkeznek a GSM modul nélküli, "butított" eszközök (Galaxy Tab csak wifis kivitelben, Galaxy Player), de semmi érdekes fejlesztés, frissítés Galaxy családban.

Subscribe to RSS - ces