Flightradar24 avagy milyen gép száll az égen

3 posts / 0 new
Utolsó beküldés
Flightradar24 avagy milyen gép száll az égen

Bizonyára sokakban felmerült a kérdés az égre tekintve ”vajon milyen gép lehet az?”. Ezen emberek kíváncsiságának kielégítésére készült az alábbi oldal

flightradar24.com

Itt az ember rengeteg információt tudhat meg az ép nem csak felette szálló gépekről. Ilyen például a gép típusa vagy éppen a tengerszint feletti magassága.
Viszont itt a tavasz és az idő is egyre jobb is . Igy mint sokan mások én sem szándékozom a gép előtt tespedni. Így nagy örömmel láttam hogy kedvenc oldalamhoz tartozik androidos alkalmazás is . Mely free és pro verzióban érhető el.

A free verziónál nagyon korlátozott. Pont azon funkciók nem érhetők el ami érdekessé tenné. Magát a gépeket látni a térképen és rákattintva a légitársaság is meg tudható.

Flightradar24 Free

A pro alkalmazás valamivel komolyabb rendelkezik az oldal összes tudásával. Így rákattintva a gépre megjeleni a gép azonosítója és a tengerszint feletti magassága illetve az eddig megtett út. Majd a nyílra kattintva még több információ jelenik meg. Az ára is igen tetszetős mindössze 458 ft de csak márciusban.

Flightradar24 Pro

És miért nem

És miért nem alkalmazástesztbe írod? ;) (Tartalom beküldése -> Alkalmazásteszt) Ha elég igényesnek találjuk, kirakjuk a címlapra.

igazából csak 1 teszt volt

igazából csak 1 teszt volt hogy tudok-e egy alkalmazásról írni. :) következő már biztosan oda megy

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges