Sentinel 3: Homeworld, a tower defense. Avagy mitől merült le a telefonom az elmúlt napokban

Lassan egy hónapja van a Marketen a játék. Eddig viszont nem volt időm kipróbálni és vannak szabályaim az Android Marketen egy hónap alatt elkölthető összegre vonatkozóan. Múlt hét pénteken viszont feladtam a küzdelmet, hiszen mégis csak a kedvenc játéktípusomról - tower defense - van szó.

Alapvetően egy tower defense játékról van szó. Vannak fix pályák, adott helyeken tornyokat helyezhetünk el és ezek szépen felaprítják az ellent annak rendje és módja szerint. Piciny csavar az egészben, hogy van egy parancsnokunk, aki bizonyos pozíciókban helyet tud változtatni és még fejlődik is. Szintlépések után eldönthetjük, hogy mely képességeit fejlesztjük illetve időnként újabb speciális képességeket vásárolhatunk neki a tapasztalati pontokból.

A játék szép. Nincs erre jobb szó. Installáció után le kell tölteni 19MB adatot, de ha a készüléked bírja, akkor a nagy felbontású pakkot is töltsd le ugyanitt (40MB).
A zene kellemes, a hangulata illik a játékhoz és nem tolakodó. A hangok szintén jól sikerültek. Egy szónak is száz a vége, itt kérem szépen remek sci-fi hangulatot kapunk. De mit kapunk pontosan a pénzünkért?

  • 3 féle játékmódot. Kampány, végtelen (ameddig bírod, önti az ellent) és klasszikus mód (itt fix készletből kell megoldani a feladatokat)
  • egy parancsnokot, aki fejlődik és akinek érdemes kihasználni a képességeit
  • Több, mint 20 féle tornyot és több, mint 10 féle speciális fegyvert (nem is említettem még, hogy a tornyokon túl ilyesmi is van a játékban. Többek között napalm és nukleáris csapást is mérhetünk a betolakodókra).
  • Mi dönthetjük el, hogy adott pályára melyik tornyokat és speciális fegyvereket visszük
  • szépséges grafika, hangok, zene (szerezte: Specimen A).
  • OpenFeint integráció. Szóval ha achievement függő vagy vagy csak szeretnéd összemérni a tudásod másokkal, megteheted. Plusz meg tudod nézni a többi játékos hogy érte el az eredményeit. Azaz tanulhatsz tőlük.

Még mindig nem győztelek meg, hogy ha szereted a tower defense játékokat, ez a legjobban elköltött 700Ft-od az Android Marketen? Akkor tekintsd meg a videót.

Harcra fel, védjük meg a hazát az idegenektől!

Screenshotok: 

Szerintünk: 

5
Average: 5 (1 vote)

Szerinted: 

Hozzászólások

Eléggé addiktív :D Tényleg

Eléggé addiktív :D
Tényleg szép grafika meg minden, még tableten (10.1) is nagyon szép a hd textúracsomaggal. Pár hónapja vettem meg talán. Én is elakadtam valahol, már nem emlékszem hol, aztán meguntam és kicsit beletúrtam GameCIH-hel (Cheat engine androidos megfelelője). Commander egyből max szinten, pályán kb kimeríthetetlen költőpénz.. Persze szép amikor pause alatt leteszel 100 tornyot és resume-nél egyszerre leteszi :D De a játékélmény 0ra redukálódik. Kár, kis csalással is elvész a varázs, anélkül meg átvihetetlen. De egyébként tényleg az egyik legszebb TD játék.
Én is a műfaj nagy kedvelője vagyok, nekem az egyik ami még nagyon bejött a grave defense (hd, amiben a silver is benne van meg bónusz pályák), de abban is a legutóbbi pály[a|ák] túl nehezek. szerintem. :<