hírdroid blogja

Jófogás.hu app: eladom az appom!

Eladom a táskám
Eladom az órám
Eladom a bringám
Eladom a lámpám
...

Nektek is megvan a kis kékhajú rock 'n roll lényecske a fenti dallal? Szerintem az utóbbi idők egyik jól sikerült magyar reklámja ő, függetlenül attól, hogy épp egy családi vacsorán trollkodik, vagy valahol máshol. (A zene adja el nekem, magam sem értem egyébként hogy miért.)

A kishaver természetesen a Jófogás.hu kabalája, az újság pedig az, hogy az Android alkalmazásuk új verziót kapott.

Útnyilvántartás és kiküldetési rendelvény Androidra (sajtóközlemény)

Pont most van szezonja az útnyilvántartásoknak: valakinek azért, mert a könyvelője hetek óta szorgalmazza már az elmaradt bizonylatok pótlását az évzáráshoz, mások pedig "most kezdenek új életet" ezen a téren, hogy rendszerbe állítsanak egy olyan programot ami elé nem lesz nyűg odaülni minden hónap végén - így nem torlódnak fel az elmaradások.

Ezekre a problémákra kínál megoldást a RoadRecord útnyilvántartó program + a kiegészítő Android alkalmazása.

EMMA -elsŐ magyar mobil asszisztens (Sajtóközlemény)

Bizonyára veletek is előfordult már, hogy már a határon jártatok, amikor eszetekbe jutott, hogy elfelejtettetek utasbiztosítást kötni a nyaralásra vagy síelésre. Az EMMA mobil alkalmazás ötlete is innen származik, a megvalósításig azonban számos akadályt kellett leküzdenünk. Menet közben jó étvággyal elfogyott egy fejlesztői csapat is, de végül megcsináltuk; mind Androidra, mind iOs-re ingyenesen elérhető az elsŐ magyar mobil asszisztens, azaz EMMA.

SmartEast Híradó 10: Ancsa meséje a nyereséges mobilgyártókról

Az Apple és a Samsung vitte a mobilipar nyereségét. Megérkezett a Samsung Galaxy S3, megjelent a Mozi24 Windows Phone-ra, hullámokban hömpölyög a Tango. Javulni fog az androidos alkalmazások multitaskja a BlackBerry 10 alatt, valamint Ancsa megmutatja, mire jó a Viber az újonnan támogatott platformokon.

weboldalunk | videóink | írj nekünk!

Poker Androidon: Live Holdem Poker Pro

Mit tesz az ember, ha Androidos és szeretne pókerezni? Feltesz egy Poker appot! Az ilyen alkalmazások lehetővé teszik, hogy az ember online játsszon akár profik ellen is, annak veszélye nélkül, hogy pénzt veszítene.

Az ilyen applikációk egyik legjobbika a Live Holdem Poker Pro a Dragonplay-től. Az ingyenes app segítségével holdemet játszhatunk 10 és 50 millió közötti felhasználótársunkkal. A játék rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik:

Google Transit: tömegközlekedési útvonaltervező mostantól Budapesten is!

A BKV figyelő blog jelenti:

...A BKK és a Google együttműködésének köszönhetően a mai napon Budapesten is elindította a Transit szolgáltatását a keresőcég. A szolgáltatás a Google Térképbe épült bele, így ha rákerestek egy adott pontra, nem csak a megállók pontos helyét találjátok meg, hanem a következő indulási időpontokat is, és megtervezhetitek az utatokat is. A szolgáltatás számítógépen és telefonon is egyaránt elérhető!...

És valóban: a webes Google Maps mellett mostantól Android eszközökön, a natív Google Maps alkalmazás segítségével tervezhetjük meg Budapest (és környéke) tömegközlekedését igénybe vevő útvonalunkat.

Megérkeztek az Telenor fejlesztésű appok

A Telenor elkészült az első két Androideás alkalmazással, és már előrhető a Marketen a SOS Help és az Autópálya-matrica nevű alkalmazás. A harmadik, Kétkerék névre hallgató alkalmazás első verziója a közeljövőben várható, bétaváltozatát szerkesztőségünk is aktívan teszteli. A SOS Help és az Autpálya-matrica alkalmazások sajtóközleményét a tovább után olvashatjátok.
A két alkalmazás Android Market linkje az egyszerű telepíthetőség kedvéért:
SOS Help
Autópálya-matrica

Hivatalos Google Docs for Android a Marketen

Tegnap óta (természetesen ingyenesen) elérhető az Android Marketen a hivatalos, Google-féle Google Docs alkalmazás. Bár a mindenképpen mobiltelefonon dolgozni kényszerülő felhasználóknak már eddig is rendelkezésére állt a Google Docs mobilböngészőre optimalizált verziója, a natív Android alkalmazás természetesen sokkal egyszerűbbé teszi a Docs-ban történő munkát, és sok extra funkcionalitást is nyújt.

Oldalak

Subscribe to hírdroid blogja