hírdroid blogja

Tévézzünk okosan: TV GO

Jön a nyár, jön a focivébé, jönnek a fesztiválok meg a nyaralás. Mi következik ebből? Nem más, mint hogy a szezon jelentős részén kritikust meghaladó távolságra leszünk a legközelebbi sportkocsmából; vízparton, fűben, kempingben. Milyen jó lenne, ha lenne velünk egy kis eszköz, amin meg tudjuk nézni a Brazília-Argentínát! Ott lenne az okostelefon, de hát abban nincs tévé...

Vagy mégis?

A Telekom egy új alkalmazással lepte meg a piacot, amivel egyrészt (és talán mondhatjuk: főleg) tévézni lehet. Akárhol, akármiről (mármint amennyiben akármi == okostelefon vagy tablet, támogatott, stb.), szinte akármit.

Ez az app a TV GO.

Megújult a Jófogás.hu app

Kövezzetek meg, én még mindig bírom ezt a Jófogás figurát (Zsozsó? tényleg Zsozsónak hívják?) meg a felturbózott Kontroll Csoport dalt, a múltkor nem vicceltem, tök ötletes brand. Nevezett ötletes brand most fogta magát, és 2014-esítette az Android appját. Nem is tudom hol kezdjem!

Tudom (mert mondták), hogy a korábbi verzió feedbackjei alapján (is) csomót gondolkoztak és dolgoztak ezen az újon. És azt is tudom (mert látom), hogy a mostani visszajelzéseken is rajta tartják a szemüket, javítanak, tweakelnek. Amióta kijött az új verzió, már jött legalább 2 bugfix release, és ez szimpi.

Na de jó szokásomhoz híven előreszaladtam, kezdjük talán...

Jófogás.hu app: eladom az appom!

Eladom a táskám
Eladom az órám
Eladom a bringám
Eladom a lámpám
...

Nektek is megvan a kis kékhajú rock 'n roll lényecske a fenti dallal? Szerintem az utóbbi idők egyik jól sikerült magyar reklámja ő, függetlenül attól, hogy épp egy családi vacsorán trollkodik, vagy valahol máshol. (A zene adja el nekem, magam sem értem egyébként hogy miért.)

A kishaver természetesen a Jófogás.hu kabalája, az újság pedig az, hogy az Android alkalmazásuk új verziót kapott.

Útnyilvántartás és kiküldetési rendelvény Androidra (sajtóközlemény)

Pont most van szezonja az útnyilvántartásoknak: valakinek azért, mert a könyvelője hetek óta szorgalmazza már az elmaradt bizonylatok pótlását az évzáráshoz, mások pedig "most kezdenek új életet" ezen a téren, hogy rendszerbe állítsanak egy olyan programot ami elé nem lesz nyűg odaülni minden hónap végén - így nem torlódnak fel az elmaradások.

Ezekre a problémákra kínál megoldást a RoadRecord útnyilvántartó program + a kiegészítő Android alkalmazása.

EMMA -elsŐ magyar mobil asszisztens (Sajtóközlemény)

Bizonyára veletek is előfordult már, hogy már a határon jártatok, amikor eszetekbe jutott, hogy elfelejtettetek utasbiztosítást kötni a nyaralásra vagy síelésre. Az EMMA mobil alkalmazás ötlete is innen származik, a megvalósításig azonban számos akadályt kellett leküzdenünk. Menet közben jó étvággyal elfogyott egy fejlesztői csapat is, de végül megcsináltuk; mind Androidra, mind iOs-re ingyenesen elérhető az elsŐ magyar mobil asszisztens, azaz EMMA.

SmartEast Híradó 10: Ancsa meséje a nyereséges mobilgyártókról

Az Apple és a Samsung vitte a mobilipar nyereségét. Megérkezett a Samsung Galaxy S3, megjelent a Mozi24 Windows Phone-ra, hullámokban hömpölyög a Tango. Javulni fog az androidos alkalmazások multitaskja a BlackBerry 10 alatt, valamint Ancsa megmutatja, mire jó a Viber az újonnan támogatott platformokon.

weboldalunk | videóink | írj nekünk!

Poker Androidon: Live Holdem Poker Pro

Mit tesz az ember, ha Androidos és szeretne pókerezni? Feltesz egy Poker appot! Az ilyen alkalmazások lehetővé teszik, hogy az ember online játsszon akár profik ellen is, annak veszélye nélkül, hogy pénzt veszítene.

Az ilyen applikációk egyik legjobbika a Live Holdem Poker Pro a Dragonplay-től. Az ingyenes app segítségével holdemet játszhatunk 10 és 50 millió közötti felhasználótársunkkal. A játék rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik:

Oldalak

Subscribe to hírdroid blogja