MojAndroid
(x) hirdetés

 

Itt a Samsung A9. 4 kamera. Többit nézzétek élőben fent vagy olvassátok a hivatalos közleményt lent! :)

Samsung Galaxy A9: Élj a pillanatnak!

Örökítsd és oszd meg az élményeidet a saját szemszögedből!

Budapest, 2018. október 11. – A Samsung Electronics bemutatta a Galaxy A9-et, az okostelefont, amely 4 hátlapi kamerával és számos olyan funkcióval felszerelve érkezik, amelyekkel a legtöbbet hozhatod ki a napodból.

A Samsung Galaxy A9-et azoknak tervezték, akik tudják, mit akarnak, és el is érik azt. Nem számít, hogy egy kalandos szelfiről vagy egy tökéletes panorámafotóról van szó, a Galaxy A9 a legjobb társ a hétköznapi élmények megörökítésében, bárhová is sodor az élet.

„A vizuális kommunikáció által uralt, rohanó világunkban hatalmas igény van a jelentős innovációkra, így a mobiltelefon piac vezető gyártójaként a Samsung ezen elvárások kielégítésére törekszik – mondta el DJ Koh, a Samsung Electronics elnöke, az IT és mobilkommunikációs üzletág vezérigazgatója. Az okostelefonos kamerák fejlesztésében elért eredményeinkre építve a Galaxy termékcsalád tagjaiban mutatkoznak be az újgenerációs technológiák, hogy a felhasználóink is megtapasztalhassák a korszakalkotó innovációk előnyeit. Izgatottak vagyunk, hogy teljesíthetjük ezen ígéretünket, és a Galaxy A9 készülékünkben bemutathatunk egy kiemelkedő okostelefonos kameratechnológiát.”

Olyan izgalmas és összekapcsolt világban élünk, ahol a hétköznapi és az életre szóló pillanatokat, emlékeket azonnal megörökíthetjük és megoszthatjuk. Ezért az okostelefonok ma már jóval többet jelentenek a felhasználók számára puszta telefonnál. A Galaxy A9 a Samsung legújabb kamera innovációival felvértezve érkezik, hogy a felhasználók többet érhessenek el, tapasztalhassanak meg és több lehetőséghez jussanak a hétköznapokban is.

Innovatív, négykamerás rendszer

A Galaxy A9 okostelefonnal a felhasználók könnyedén készíthetnek gyönyörű, dinamikus képeket. A négylencsés kamerarendszerrel felszerelt eszköz utat enged a kreativitásnak és lehetőséget teremet arra, hogy bámulatos minőségben örökítsük és osszuk meg ismerőseinkkel a legszebb pillanatokat.

A kétszeres optikai zoommal részletgazdag, kiváló minőségű képek készíthetők akár nagyobb távolságból is.

Az ultraszéles látószögű lencsének köszönhetően a felhasználók a maximumot hozhatják ki minden pillanatból, a Jelenet optimalizálás funkcióval pedig profi fotóshoz méltó képeket készíthetnek. Az AI témafelismerés megoldás detektálja a kép alanyát, és a lehető legjobb minőség érdekében a beállításokat szükség esetén ennek megfelelően módosítja.

A mélységlencsének köszönhetően manuálisan is állítható a képek mélységélessége és fókusza, így valóban bámulatos fotók készíthetők.

A Galaxy A9 24 megapixeles főlencséjével éles és világos képek készíthetők

(x) hirdetés
2018.10.11.

+