MojAndroid
(x) hirdetés

A Nokia legújabb telefonjait azért szeretjük, mert Android One fut rajtuk. Azaz tiszta Android és folyamatos biztonsági frissítések érkeznek hozzá. Illetve a Nokia 7.1 tulajdonosok bízhatnak abban is, hogy hamarosan Android Pie rendszert is megkapják.

A szokásos Zeiss lencséket kapta a 7.1 is és PureDisplay technológiával is felvértezték. Erről bővebben a hivatalos közleményt olvashattok.

Bemutatkozik a Nokia 7.1

Az első készülék PureDisplay képernyőtechnológiával és kiemelkedő képalkotó technológiával, Zeiss optikákkal

Budapest, 2018. október 4.A HMD Global, a Nokia telefonok otthona a mai napon bejelentette a Nokia 7.1-et, az első okostelefont PureDisplay képernyőtechnológiával. Ezzel a megoldással a videónézés új szintre lép a magas kontraszttal, még világosabb és részletesebb színvilággal. A Nokia 7.1 lenyűgöző HDR kijelzője gyönyörű formatervvel, illetve fejlett képalkotási megoldással párosul a dupla hátlapi Zeiss optikáknak köszönhetően.

A videómegtekintések közel kétharmada mobilon történik világszerte. Ezért is tartottuk fontosnak, hogy bemutassuk a PureDisplay képernyőtechnológiát, amely mindenki számára elérhetővé teszi a prémium tartalomfogyasztás lehetőségét okostelefonon. A Nokia 7.1 valós idejű SDR-HDR konverziót kínál, így a felhasználók akkor is élvezhetik a HDR élményt, ha a megtekintett tartalom alapvetően nem magas dinamikatartományú” – nyilatkozta Juho Sarvikas, a HMD Global vezető termékmenedzsere.

Mi a HMD-nél abban hiszünk, hogy a legjobb kamera az, amelyik nálad van, ezért új képalkotási eljárást dolgoztunk ki, amelyhez a Zeiss Optics is nagyban hozzájárult. Ez gyors autófókuszt jelent kétfázisú érzékelőtechnológiával, amivel elképesztő HDR fotók készíthetők. Nagy várakozásokkal mutatjuk be legújabb prémium készülékünket, melyen kategóriaelső partnereinkkel közösen dolgozva ismét kiemelkedő okostelefont kínálunk kiváló ár-érték aránnyal.”

Bemutatkozik a PureDisplay

A Nokia 7.1 az első okostelefon PureDisplay képernyővel, kiemelkedő tartalomfogyasztási lehetőségekkel és HDR képességekkel. A YouTube, a Netflix és az Amazon Prime is támogatja a HDR tartalmakat, ami lehetővé teszi korábban nem látott részletek megjelenítését mind a világos, mind a sötét területeken, kiemelkedően élénk színek használata mellett. A Nokia 7.1 HDR10 szabvány támogatása magasabb szintre emeli a videónézés élményét a magas kontrasztaránnyal
(1 000 000:1 dinamikus kontrasztarány) és még világosabb részletekkel.

Napsütésben vagy egy sötét szobában, a játékok és a videók egyaránt lenyűgöző élményt biztosítanak az 5,84 hüvelykes FullHD+ kijelzőn, melynek képaránya 19:9. Az automatikus fényerő- és kontrasztállítás alkalmazkodik a környezethez – garantálva, hogy a tartalom jól látható és élénk legyen, még direkt napfényben is. A továbbfejlesztett megjelenítő a natív HDR videók mellett a hagyományos tartalmakat is még több élettel tölti meg, köszönhetően a dedikált 16bites motor valós idejű felskálázási képességének. Az egység pixelek millióit képes feldolgozni másodpercenként, ezzel a lehető legjobb minőséget nyújtja minden körülmények között.

A Nokia 7.1 Qualcomm® Snapdragon™ 636-os SoC-vel érkezik, ami komoly előrelépést jelent teljesítmény terén, így probléma nélkül képes a HDR tartalmak megjelenítésére. A platform tartalomfogyasztásra lett optimalizálva, elsőrangú grafikai teljesítménye és hatékony akkumulátorhasználata lehetővé teszi, hogy a felhasználók még tovább élvezhessék zenéiket és videóikat. Az USB-C típusú csatlakozón keresztüli gyorstöltés révén az akkumulátor fél óra alatt 50 százalékig tölthető.

Prémium megjelenés

A Nokia 7.1 az a készülék, amelyben a dizájn találkozik a mérnöki kiválósággal: kiemelkedő termékminőséget, prémium anyaghasználatot és megmunkálást garantálva, pont úgy, ahogy azt egy Nokia okostelefontól elvárjuk. A telefon megalkotásakor olyan technikák kerültek alkalmazásra,

(x) hirdetés
2018.10.04.

+