MojAndroid
(x) hirdetés

Amerikát már egy ideje lázban tartja, sokáig csak iOS felhasználóknak volt elérhető, de most már itt van Androidon is az HQ Trivia. A játék, amiben valódi pénzt lehet nyerni.

12 teszt kérdésre kell válaszolni. Jól. És ha valaki mindegyikre jól felel, akkor már nyert is. A nyertesek között pedig 2000 dollárt osztanak szét a szervezők.

Naponta mi időnk szerint este 9-kor van játék és hajnali háromkor. Ezutóbbihoz elég elvetemültnek kell lenni. De az este kilenc órás jó szórakozás. Az egész élőben megy.

A műsorvezető beköszönt, mesél, magyaráz, gratulál, s nyomja a következő kérdést. Pörgős, jópofa, kellemes esti kikapcsolódás, jobb, mint a tévézés. Amire egyébként fel is hívják a figyelmet, hogy halkítsd le! :)

A játékban most éppen Emily volt a műsorvezető. És láthattok pár kérdést is a ma esti játékból az alábbi képernyőképeken. Dél Amerikában található országok számánál estem sajnos ki (erről a kérdésről nincs kép).

Annyi extra van, hogy ha regisztrációkor megadjátok a pajtásotok nevét, akkor ő kap egy extra életet. Vagyis, ha elrontja a választ, akkor nem esik ki azonnal. Mindenki megadhat egy embert, így ha nincs más, akkor írjátok oda, hogy kobak és akkor nekem adtatok egy extra életet, amit köszönök szépen.

 

Hajrá, jó lenne, minél több magyar játékost is látni a játékban! És várom az extra életeket! ;)

HQ Trivia
Price: Free
(x) hirdetés
2018.01.04.

+