Újra kamerateszt: Andoer AN7000

Emlékeztek még, amikor erről a sportkameráról írtam? Én emlékszem, pl. a hosszú í még a billentyűzetem egy teljesen más szegletében volt, és AltGr-t is kellett hozzá nyomni. És fekete-fehérben láttuk a világot!

A TomTop most megint jófej volt, és elküldte nekem a múltkori kamera nagytesóját, tesztelési célokra.

Andoer AN7000 a TomTop webáruházban

Mindenekelőtt tisztázzunk pár dolgot:

  • A név. Szinte biztos vagyok benne, hogy “white label” termékről van szó, ezt a konkrét kamerát simán 3-4 más néven is megkapod, ugyanezekkel a specifikációkkal. Ezzel semmi baj nincs, ha amúgy a minőség jó. Mindenesetre mi Andoer-nek fogjuk nevezni, mert az van a dobozra matricázva. (Pl. a bootképernyőn már az “Ambarella” felirat díszeleg.)
  • A nagytesóság nem a méretre vonatkozik. Az AN7000 ugyanakkora, mint a korábban tesztelt verzió. Funkcionalitásban viszont több fontos különbség is adódik.
  • Az elérhetőség. A fenti linkkel német raktárból, extra költségek nélkül és gyors szálltással tudod megrendelni a cuccot. Ha te mégis mazochista vagy, és Kínából rendelnéd meg, azt itt teheted, 5 teljes Euróval olcsóbban.

Kuponok!

A német raktárból rendelt termékért 148 Eurót kell kicsengetned. Ez nem kevés, a múltkor tesztelt kamera árának fényében. (Persze egy GoPro-hoz képest még mindig az.) Ámde! Ha most beütögeted a “AJADOER4K” kuponkódot, akkor máris 30 Eurót spóroltál! (Ha Kínából rendeled, a “AJADOER32” kódot írd be.)

Speckó- és szóvicc hegyek

Most pedig hogy a piszkos anyagiakkal megvagyunk, lássuk mit tud a készülék.

  • Mint a kistesóhoz, ehhez a kamerához is adnak lényegében minden lehetséges állványt. Annyiféle felfogató tevékenységet végezhetsz a kamerával, hogy a TEK is érdeklődni fog utánad! (Hát még ha megtudják, hogy Univerzális SOROS Buszon kommunikál az eszköz!…)

  • Első ránézésre is látszik, hogy az AN7000 sokkal nagyobb látószögben adja, mint az eddigi kameráim: 166º-os szögben képes felvételt készíteni. Ráadásul 720p-ben 240 fps-sel videózhatsz, úgyhogy lényegében a vasárnapi ebédet felveheted a nagyinál, és az is vadvízi evezésnek fog kinézni.
  • 60 méterig vízálló, szóval még a nagyi húslevesébe is beleejtheted!
  • Ha 1080p/30fps vagy azalatti felbontást használsz, a kamera beépített képstabilizátorral segíti a felvételt.
  • A háztartási HDMI kimeneten kívül van benne WiFi és Bluetooth is.
  • És végül, de nem utolsó sorban: 64 GB-os microSD-t támogat, viszont ezt neked kell bele venni  és -tenni.

Egy szó mint száz, csináljuk azt, hogy te kattintasz, én meg addig elmegyek bringázni (kajakot még nem vállalom), felfogatom a kütyüt a kormányra, és megnézem mit tud, oké?

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter
lipilee on Googlelipilee on Instagramlipilee on Twitterlipilee on Wordpress
lipilee
Napközben project manager és architect, azon kívül apa, bringás, zenész, és blogger. Fő lelőhelye Hollandia, illetve Instagram és Twitter.