MojAndroid
(x) hirdetés

Konferencia és eseményajánló úgy tűnik megállíthatatlanul dübörög itt nálunk. Az év eleje és az év vége erős mindig eseményekben. Ezek közül minden áprilisban megrendezésre kerül a Smart konferencia. Sok évvel ezelőtt még Android vs. iPhone eseményként meghírdetett konferencia mára az itthoni egyik legfontosabb mobilos és technológiához köthető esemény lett. Rengeteg külföldi előadó mellett mindenki aki számít az itthoni tech/startup területen, az előadást tart a rendezvényen.

Az idei Smart konferencia programja már megtekinthető. Még várható benne némi változás, frissülés, így érdemes követni az oldalt. Sok érdekesség mellett a 39. podcast epizódban ismertetett VR Math alkalmazásról is fogok beszélni.

A programok mellett előadókat is lehet már böngészni és ha valaki kedvet kapott, akkor itt tud regisztálni.

Ahogy közeledik az esemény, úgy emelkednek a jegyárak is, így érdemes mihamarabb lecsapni egyre. Mivel idén is médiatámogatója vagyunk az eseménynek, ezért idén is szeretnénk két ingyenjegyet biztosítani két szerencsés számára. Így aki ott szeretne lenni, nincs is más dolga, mint megosztani a bejegyzést (Facebook, Google Plus, Twitter, stb.), majd azt itt hozzászólásban jeleznie.

Ha nyerni akarsz:

  1. Megosztás (erre használható gombok a bejegyzés alatt)
  2. komment: megosztottam, (Twitter, Facebook, Google Plus) link

Sorsolás március 20-án. A nyerteseket e-mailben értesítjük a kommentben megadott e-mail címe/elérhetősége alapján.

Hajrá!

Frissítés: A random.org segítségével két véletlenszámot generáltunk. Így a két nyertes:

Kérjük, hogy jelentkezzenek a nyereményükért.

2017.02.26.

+