[gyorshír] Lastpass prémium ingyen

Nem teljesen. De ha azt tekintjük, hogy eddig a legtöbb ember számára a prémium verzióra való frissítés igazi oka az volt, hogy mobil eszközön is elérhesse a szolgáltatásban tárolt jelszavait, akkor a mostani húzásával valóban ingyen van a prémium.

A Lastpass egy jelszókezelő. Biztonságban tartja, s minden eszközöd között szinkronizálja azokat. Mindemellett jelszó biztonsági ellenőrzés és rengeteg egyéb extra tudással van felvértezve a szolgáltatás. Viszont mint olyan, itt is előfordultak már problémák, nincs 100% biztonságos megoldás, ami online van. Nekem bejött, ezt használom. De mindenki gondolja át, hogy rábízza-e egy online szolgáltatásra az összes jelszavát!

Az eddigi havi 1 dollár sem volt vészesen drága, de ha ingyen adják, akkor örülünk. Ha eddig nem használtad a szolgáltatást, akkor regisztrálj itt (ha itt regisztrálsz, s valami véletlen folytán mégis előfizetsz, akkor az én pro verzióm is tovább fog élni)!

Ha pedig már regisztráltál, akkor töltsd az appot és hajrá! Mostantól nem kell hozzá fizetni, ingyen használható!

LastPass Password Manager
LastPass Password Manager
Developer: LogMeIn, Inc.
Price: Free+

update: úgy látszik nem fogalmaztam egyértelműen, túl bulváros címet adtam, amikor gyorsan bepötyögtem a hírt. Nem kell pro, a free-vel is használható mostantól a lastpass mobil alkalmazása!

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter
kobak on Facebookkobak on Flickrkobak on Googlekobak on Instagramkobak on Linkedinkobak on Tumblrkobak on Twitterkobak on Wordpresskobak on Youtube
kobak

3 gyermek édesapja, matematika tanár, s kütyü függő. Majd’ minden vizes, s szeles sport szerelmese. Amikor épp nem ide írogat, akkor saját blogját vagy a Twittert gazdagítja gondolataival.


 • Rozs Norbert

  Már meglevőt nem lehet ingyen upgrade-elni a refer ID-ddal?

  • медвежонок

   Ha jól értem, nem kell többé évi 12 dollárt leszurkolni, hanem a premium feature-ök is ingyenesek ezután:

   http://phandroid.com/2016/11/02/last-pass-goes-subscription-free/

   • igen. Ennyi.

    • Gergő Kerekes

     Mínusz annyi, hogy a telefonos appokban nem tölti magától a free verzió, csak megnyitod, jelszó másolása, beillesztés. Gondolom ezt takarja az a bizonyos “Lastpass for applications”. Nekem fizetős van korábbról, és ez nagyon is jól működik, cimbinek most regeltünk fiókot, hogy jeeee, akkor ez király lesz nála is. Igen szinkronizál a mobil appal, és mondjuk chrome–ban fel is dobja mikor kell a bejelentkezést, és ki is tölti. De ha alkalmazás kéri, baszik. Olyankor az értesítési sávról megnyit, mutatja, hogy mi a hozzá való, de ha ráböksz, hogy légy oly bűbáj és akkor tedd is oda az odavalót, azt már nem hajlandó a kis csintalanja. Szóval ez szopó, mert így rohadt kényelmetlen…

  • Nem kell. Free mindenkinek a mobil verzió mostantól. Épp ez a lényege. A referral max. annyi, ha mégis vennél prot (nekem még van, mert kellett a mobil apphoz), akkor kapok valami aprót én is. :)

 • Endre Baginyi-Korcsák

  Kedves kobak, pontosítsunk, mert pongyolán van megírva a HÍR! Továbbra is van ingyenes és prémium verzió, csak mostantól az eszközök közötti szinkronizálás az ingyenes verzió része.

  A pro verzió előnyei az ingyenessel szemben:

  Premium $1 /month* includes
  Everything in Free, plus:

  Family Sharing – up to 5 users
  YubiKey & Sesame 2FA options
  Priority tech support
  LastPass for applications
  Desktop fingerprint identification
  1GB of encrypted file storage

 • tonyrulez

  De örülök neki hogy a fizetős prémium miatt migráltam át a KeePass-ra pár hónapja. Mindegy, mostmár nem térek megint vissza, kínszenvedés lenne a közel 100 generált jelszót átvinni.
  Ha valaki Keepass-t kipróbálná, FYI: Google Drive-ra van szinkronizálva az adatbázis, így Chrome-on CKP-vel lehet használni, Androidon pedig Keepass2Android-al. Kissé fapadosabb mint a Lastpass, de működik az eszközök közti szinkronizáció, full ingyenes, open source.