MojAndroid
(x) hirdetés

Nem teljesen. De ha azt tekintjük, hogy eddig a legtöbb ember számára a prémium verzióra való frissítés igazi oka az volt, hogy mobil eszközön is elérhesse a szolgáltatásban tárolt jelszavait, akkor a mostani húzásával valóban ingyen van a prémium.

A Lastpass egy jelszókezelő. Biztonságban tartja, s minden eszközöd között szinkronizálja azokat. Mindemellett jelszó biztonsági ellenőrzés és rengeteg egyéb extra tudással van felvértezve a szolgáltatás. Viszont mint olyan, itt is előfordultak már problémák, nincs 100% biztonságos megoldás, ami online van. Nekem bejött, ezt használom. De mindenki gondolja át, hogy rábízza-e egy online szolgáltatásra az összes jelszavát!

Az eddigi havi 1 dollár sem volt vészesen drága, de ha ingyen adják, akkor örülünk. Ha eddig nem használtad a szolgáltatást, akkor regisztrálj itt (ha itt regisztrálsz, s valami véletlen folytán mégis előfizetsz, akkor az én pro verzióm is tovább fog élni)!

Ha pedig már regisztráltál, akkor töltsd az appot és hajrá! Mostantól nem kell hozzá fizetni, ingyen használható!

update: úgy látszik nem fogalmaztam egyértelműen, túl bulváros címet adtam, amikor gyorsan bepötyögtem a hírt. Nem kell pro, a free-vel is használható mostantól a lastpass mobil alkalmazása!

(x) hirdetés
2016.11.02.

+