Hajrá Budapest, #LocalGuides Challenge

A Google LocalGuides programjának nem titkolt célja, hogy a Google Maps még jobb, még informatívabb legyen. A LocalGuides program keretében a térképre képeket, információkat töltenek fel a felhasználók.

Bizonyos időközönként előkerül 1-1 izgalmas challenge (verseny/kihívás). A mostani, október 28-ig tartó challenge-ről itt olvashattok.

Our next Local Guides Challenge is here: we challenge you to explore the world near and far. From today until October 28, every high quality review you write and every photo you upload to Google Maps will count as an entry in the challenge. The 5 cities that contribute the most reviews and photos in October will be invited to an epic event in their hometown.

A lényeg, hogy október 28-ig annyi értékelést, képet töltsetek fel Budapesten, amennyit nem szégyelltek. Jutalmul pedig valami hatalmas bulit csap nekünk a Google! Dobjátok félre a pokemonokat és fényképezzetek jó helyeket! És kifogások keresése helyett inkább keressetek fel egy új helyet és értékeljetek! ;)

Hajrá! És csatlakozzatok a Google Plus közösséghez is.

Ha esetleg nem lenne valakinek telepítve, a Google Maps erre van:

Maps - Navigation & Transit
Maps - Navigation & Transit
Developer: Google LLC
Price: Free
Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, , ,

About kobak

3 gyermek édesapja, matematika tanár, s kütyü függő. Majd' minden vizes, s szeles sport szerelmese. Amikor épp nem ide írogat, akkor saját blogját vagy a Twittert gazdagítja gondolataival.
View all posts by kobak →