[APP #26] Pokémon Go

Ezen a héten a nemrég megjelent, s időközben minden toplistát uraló Pokémon Go appról beszélgettünk. A beszélgetés óta már én is 5. szinten nyomom a dolgot, s úgy tűnik csak beadtam a derekam, s a piros csapathoz igazoltam végül. (Letöltőlink a bejegyzés végén, ha valaki kedvet kapott!) Igazából mindenkit beszippantott a játék, aki eddig kipróbálta. (még index 1, index 2 hír is van…)

Volt még Brexit és Tesla önvezető autó is az eheti adásban. Jövő héten nem lesz adás. Találkozunk két hét múlva!

Hallgassátok!

Podcast infók

Pokémon GO
Pokémon GO
Developer: Niantic, Inc.
Price: Free+

Ha a Play Store nem megy, akkor marad az apkmirror.

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter
kobak on Facebookkobak on Flickrkobak on Googlekobak on Instagramkobak on Linkedinkobak on Tumblrkobak on Twitterkobak on Wordpresskobak on Youtube
kobak
3 gyermek édesapja, matematika tanár, s kütyü függő. Majd' minden vizes, s szeles sport szerelmese. Amikor épp nem ide írogat, akkor saját blogját vagy a Twittert gazdagítja gondolataival.
  • syck
  • H1N1

    Viszont amennyiben az angolok szabadkereskedelmi megállapodásra akarnak jutni az EU-s országokkal mostantól kezdve csak hátrányból tárgyalhatnak mivel már körön kívül lesznekvannak. Munkaerő szabad áramlása egyebek alapvető feltétele lesz nyilván a megállapodás részének Így adtak az angol nyuggerek a szarnak egy pofont.
    De mostantól kezdve legalább az őslakosok is beállhatnak szart pucolni a kórházakban, több műszakban állhatnak majd a szalagok előtt, járhatnak ki a földekre szüretelni, kapálni…ja, hogy ezt idáig sem csinálták meg, tízből tíz bevándorló aljadék vitte el ezt a sok “jó” melót helyettük. Ez mátol akkor legyen csak az ő bajuk…
    Tech cégek, start upok, bankok stb Berlin, Frankfurt,Amszterdam…felé nyitnak…

    Gádszévdökvîn!