Gyorshír: megjelent a Waze 4-es verziója Androidra

Régen várt frissítés vált elérhetővé a Play Store-ban. A Waze teljes redizájnt kapott, az ígéretek szerint optimalizáltak az erőforrás-felhasználáson, így akkumulátor üzemidő-növekedést ígérnek a fejlesztők. Kevesebb lépésben indíthatunk vezetést, küldhetünk ETA-t ismerősöknek, valamint ha a naptárunkhoz hozzáférést adunk, az aktuális forgalom alapján fog minket figyelmeztetni az app, hogy mikor kellene el indulnunk az időben érkezéshez. A sebességhatár-kijelzések is hamarosan elérhetők lesznek az alkalmazásban. Érdemes frissíteni.

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook0Share on Google+1Tweet about this on Twitter
szögi on sabemailszögi on sabfacebookszögi on sabgithubszögi on sabgoogleszögi on sabinstagramszögi on sablinkedinszögi on sabpinterestszögi on sabtumblrszögi on sabtwitterszögi on sabyoutube
szögi
@
Munkaidőben rendszermérnök, azon kívül kütyükedvelő barkácshacker. Meetupokon és IT konferenciákon kívül főleg természetes élőhelyén, a közösségi médiában található meg, de a vendéglátóipari egységek látogatásától sem riad vissza.
 • Balazs Koncz

  FEltettem HTC One X-re, 4.2-es Androidra, és katasztrofálisan lassu, akad, nem reagál… Fura… mi lehet az oka, hogy ezt műveli??? Köszi

  • István Pi Tóth

   Nálam 75 fokon pörög a processzor tőle. Szalonnát süthettek a telefonon. :D
   Mondjuk nálam sok minden egyébként sem oké. Nem biztos, hogy az app hibája… De ha sokaknál így van, akkor nem sikerült az optimalizáció..

 • Józsa Zoltán

  nálam semmi lassulás, egy pici melegedés, de épp töltöttem is közben a telefont szóval az attól is lehetett. OnePlus 2 cm13.