Gyorshír: megjelent a Waze 4-es verziója Androidra

Régen várt frissítés vált elérhetővé a Play Store-ban. A Waze teljes redizájnt kapott, az ígéretek szerint optimalizáltak az erőforrás-felhasználáson, így akkumulátor üzemidő-növekedést ígérnek a fejlesztők. Kevesebb lépésben indíthatunk vezetést, küldhetünk ETA-t ismerősöknek, valamint ha a naptárunkhoz hozzáférést adunk, az aktuális forgalom alapján fog minket figyelmeztetni az app, hogy mikor kellene el indulnunk az időben érkezéshez. A sebességhatár-kijelzések is hamarosan elérhetők lesznek az alkalmazásban. Érdemes frissíteni.

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook49Share on Google+0Tweet about this on Twitter
szögi on Emailszögi on Facebookszögi on Githubszögi on Googleszögi on Instagramszögi on Linkedinszögi on Pinterestszögi on Tumblrszögi on Twitterszögi on Youtube
szögi

Munkaidőben rendszermérnök, azon kívül kütyükedvelő barkácshacker. Meetupokon és IT konferenciákon kívül főleg természetes élőhelyén, a közösségi médiában található meg, de a vendéglátóipari egységek látogatásától sem riad vissza.


 • Balazs Koncz

  FEltettem HTC One X-re, 4.2-es Androidra, és katasztrofálisan lassu, akad, nem reagál… Fura… mi lehet az oka, hogy ezt műveli??? Köszi

  • István Pi Tóth

   Nálam 75 fokon pörög a processzor tőle. Szalonnát süthettek a telefonon. :D
   Mondjuk nálam sok minden egyébként sem oké. Nem biztos, hogy az app hibája… De ha sokaknál így van, akkor nem sikerült az optimalizáció..

 • Józsa Zoltán

  nálam semmi lassulás, egy pici melegedés, de épp töltöttem is közben a telefont szóval az attól is lehetett. OnePlus 2 cm13.