MojAndroid
(x) hirdetés

Megkérdeztem az Android Portál néhány szerzőjét, hogy melyik a kedvenc bejegyzése, s kedvenc podcast adása 2015-ből. Egy linket kértem, s pár mondatot, hogy miért azokat választotta. Ezek nem felététlen a legolvasottabb, vagy legtöbbet kommentelt cikkek. Ezek azok a bejegyzések, amik valamiért kedvesek nekünk 2015-ben.

Utolsó pillanatban mentek ki a kérdések, van, akit nem sikerült megkérdezni, van, akitől nem érkezett vissza még a válasz. Őket is szeretném kérni, hogy kommentben küldjék be válaszaikat.

És természetesen nem csak őket, hanem mindenkit bíztatunk, hogy kommentben írjátok le Ti is, mi volt a kedvencetek 2015-ben! Köszönjük. Boldog új évet!

A fenti kép az Android youtube csatornájáról származik. Ebből a videóból.

Lippai Gergő

Androidportál alapító, hírhétfő, appvasárnap, s minden más. 2015 nagy visszatérője. Örülünk neki.

Podcast: a BlackBerry PRIV rész, http://androidportal.hu/2015-12-18/android-portal-podcast-blackberry-priv-kulonleges-epizod/
Talán egyedül maradok a véleményemmel, de nekem eddig a kedvenc adásom a Blackberry PRIV-es adás volt. Persze nagyon jól éreztem magam a többi adásunkban, és nagyon élveztem azokat is, amikben nem tudtam részt venni. ÁMDE: a Blackberrys adás egy fontos adás szerintem. Egyrészt fontos az, hogy a Blackberry Androidos telefont ad ki, újra releváns cég. (Erről majd olvastok bővebben is a közeljövőben.) Másrészt pedig fontos nekünk személyesen, mert egy kicsit a SmartEast köszönt vissza nekem belőle — egy Berryblog jött el vendégségbe egy Androidportál podcastba, és egy Koi Tamás érezte jól magát nálunk!

Blogposzt: október 26-ai Hírhétfő, http://androidportal.hu/2015-10-26/hirhetfo-hihetetlen-heti-hir-hegyek-hedition/

A feladatkiírásban/felhívásban Kobak azt írta: “lehet szubjektív is”, úgyhogy most magam felé fog hajlani a kezem, és annyira szubjektív leszek, amennyire csak valaki szubjektív lehet. Az én kedvenc cikkem idén a saját Hírhétfőm, az első, amit a kemoterápiám után írtam. Ne is kérdezzétek, miről szól, mi volt azon a héten az aktuális hír, nem érdekel. Végigtoltam egy rákot, egy kemót, visszatértem, és újra Hírhétfőket írhatok nektek. Ezt az érzést elég nehéz felülmúlni!

Horváth Zsolt

Rumcájsz. Olyan szenzorokkal rendelkezik, hogy ha Gergő vagy én nem írunk, akkor betesz egy-egy hihetetlen értékes bejegyzést, megtriplázva a portál forgalmát.

Podcastok közül nekem az október 23-i tetszett a leginkább, úgy érzem ez volt az, ami közel állt hozzám, mint emberhez, és nem csak mint kütyümániáshoz. Egyrészt jó volt hallani, hogy ki mit miért használ, másrészt érdekes volt a kütyük családban betöltött szerepének boncolgatása.
http://androidportal.hu/2015-10-23/beszelgetos-adas/

A cikkek közül elég nehéz választanom. Több is volt, ami nagyon tetszett, de Lipilee hírhétfőjének visszatérésének örültem leginkább, így azt választanám.
http://androidportal.hu/2015-10-26/hirhetfo-hihetetlen-heti-hir-hegyek-hedition/

És amit sajnálok, hogy leállt, az a cuccaim sorozat. Pedig az elején úgy nézett ki, hogy lesz rá íróképes közönség.

Szöllösi Gábor

Szoges. Ő az, aki egyszercsak ír egy bejegyzést, s akkor odateszi Magát teljesen. Öröm olvasni. S lovagi címet érdemel a Coolpad cikkért. ;) 

Podcast: http://androidportal.hu/2015-12-18/android-portal-podcast-blackberry-priv-kulonleges-epizod/

A legutóbbi különlegesebb podcastra esett a választásom, mert ez is mutatja, hogy nem vagyunk bebetonozva az Androidba, hogy ha egyéb érdekes téma van, akár más gyártótól vagy platformon, az is tartalmat ölthet a portálon.

Cikk: http://androidportal.hu/2015-10-23/cuccaim-1/

A cuccaim sorozat idén a kedvencem. Szerintem nagyon sokat tanulhatunk egymástól, hogy ki milyen hardvereket és szoftvereket használ a mindennapokban, a munkája során, mi vált be neki. Lehet sok alkalmazás- és telefonajánlót olvasni, de számomra egy más által napi szinten használt hw/sw mindenképpen hitelesebb és figyelemfelkeltőbb, mint egy sima bemutató cikk.

Koren Balázs

Néha írogatok, de az utóbbi időben inkább csak beszélek. Ráadásul még a véleményemet is leírom itt. :)

Kedvenc podcast adásom nekem is a http://androidportal.hu/2015-12-18/android-portal-podcast-blackberry-priv-kulonleges-epizod/. Viszont nemcsak az az oka, amit Gergő is írt, s az adásban is elhangzott, hogy kis Smarteast reunion, s BlackBerry. Ennél sokkal fontosabb számomra, hogy azt éreztem az adás után, hogy erre a részre jutottunk oda, hogy kezd felnőni a podcast.

A kedvenc bejegyzésem Gergő születésnapi ámokfutása: http://androidportal.hu/2015-12-20/appvasar-es-szuletesnap/ Remekül szórakoztam rajta. Nagyon jó volt.

Dongó Árpád István

Nem írt eddig, de ő nyerte a legtöbb poszt megosztást a Google Plus közösségben. Így azon olvasók közé tartozik, akik biztosan elolvasta legalább az utóbbi pár hónap cikkeit elejétől végéig.

Kedvenc podcast adás: http://androidportal.hu/2015-12-18/android-portal-podcast-blackberry-priv-kulonleges-epizod/ Nagy BB fan vagyok,az első okostelefonom is egy BB volt. Az Androidban több lehetőséget láttam, ezért váltottam, de most nagyon megörültem a BB Privnek. Koi Tamással készített podcast meghallgatása után erősen elgondolkodtam, hogy ez legyen a következő telefonom. Konkrét kedvenc bejegyzésem nincs, legjobban a Cuccaim sorozat tetszett. Jó volt olvasni ki milyen kütyüket és alkalmazásokat használ, illetve hogy nem csak én vagyok ilyen kütyü megszállott :) Kár, hogy nem folytatódott :( Bocs, hogy nem fértem bele a két mondatba :)

2015.12.31.

+