MojAndroid
(x) hirdetés

Sokáig nem hittem, hogy Nokia készüléket fogok az Android Portál hasábjain bemutatni. Pedig itt az ideje, hiszen bemutatták a Nokia Androidos Nokia N1 tabletet.

1 évvel ezelőtt még Nokia közeli ismerőseim is azt gondolták, hogy csak valaki poénból megcsinálta az alábbi bemutató videót:

1 szó, mint 100, az XXLGSM kínálatában megtalálható a Nokia N1 tablet. Pár hete pedig az a szerencse ért, hogy megnézhettem, kézbe vehettem az XXLGSM kínálatából a tabletet.

Szép. És igen, hasonlít az iPad minire. Eléggé.

Azonban akárhogyis van, nagy öröm egy ilyen régi motorost újra látni.

A tablet specifikációját tekintve minden mai elvárásnak megfelel.

Screen Shot 2015-12-18 at 00.29.24

A tableten lévő Z Launcher látható, hogy erre a hardverre lett tervezve. Telefonon, más tableten is működik, de itt együtt él az eszközzel. Annyira jól ment, hogy újra kedvet kaptam hozzá, s feltettem a telefonomra, ahol aztán nem élte meg a másnapot.

A tableten a launchertől eltekintve pure Android élményt kapunk. A 6.0 nem tudom eljut(ott)-e az N1-re, de a Lollipop két frissítést is kapott pár nap alatt, így úgy tűnik a Nokiánál nem pihennek az Androidos fejlesztők.

Összességében ha valaki egy olyan tabletet szeretne, aminél nem kell kompromisszumokat kötnie, s azt szeretné, hogy bárhol jár, neki legyen a legkülönlegesebb tablete, akkor irány az XXLGSM. 78.000Ft-ot kérnek ezért a különleges példányért.

2015.12.18.

+