MojAndroid
(x) hirdetés

Ide nézzetek, milyen sajtóközleményt hozott nekünk a postagalamb! (RFC 2549, ugyebár.)

Android-fejlesztő vagy? November 19-én HWSW mobile!

November 19-én tartja az ötödik mobiltermék-fejlesztési konferenciáját a HWSW, amely ugyan új nevet kapott az idén, de minden másban a régi: bőséges tartalommal és nagy szakmabeli közönséggel várja a látogatóit a MOM Kulturális Központban.

A legjobb magyar előadók mellett több külföldi vendégelőadó is ellátogat a konferenciára, előad a Runtastic, az IBM, a Prezi, a Skyscanner, a Testbirds és a Sanoma MDC is. A mintegy 60 előadás közül több kifejezetten az Androiddal foglalkozik majd, szó lesz az Android 6.0 jogosultságkezeléséről, és arról is, hogyan fejlesszünk a platformon több appot egy kódbázisból.

A HWSW mobile! teljes iparági kitekintést nyújt, így mindenkinek szól, aki közvetlenül vagy közvetve érintett a mobiltermék-fejlesztésben. A program gerincét adó fejlesztői témák mellett a vállalati mobilitás, az m-kereskedelem, a mobilfizetés, a mobilhirdetések és a UX is figyelmet kap.

A HWSW mobile! részletes programja a rendezvény weboldalán található meg, ugyanitt lehet regisztrálni is.

Szóval HWSW mobile! konferencia, november 19, MOM Kulturális Központ (Google Maps | Foursquare | Apple Maps haha csak vicceltem). Programok itt, regisztráció (november 17-ig) itt.

Go mobile!

(x) hirdetés
2015.11.13.

+