MojAndroid
(x) hirdetés

Az Apple platformváltást segítő alkalmazása sok emberből kihozta az állatot. Azonban egy leleményes Android fejlesztő(?) úgy döntött, hogy ő bizony megcsinálja élete első (túlértékelt) alkalmazását. Ez lett a Stick with Android.

Nem tudom alkalmazástesztnek nevezni ezt az írást, mert igazából az app nem csinál semmit. Hiszen pont az a lényege, hogy nem váltunk platformot. Viszont látható, hogy mennyit számít egy kis humor a sárdobálás helyett! Hölgyeim és Uraim, szeretném azt hinni, hogy ez az Android filozófia, s nem a sok 1 csillag és szentségelés!

SWA comments

Frissítés: Amikor azt írtam az Apple alkalmazásnál, hogy tanulságos a kommentek olvasgatása, azt is komolyan gondoltam. Bár ott inkább elszomorító, amit látunk. Itt viszont a szerző humorérzéke előcsalta mindenkiből a jobbik énjét. Természetesen előfordul itt is pár “minek váltanék sz*r Apple rendszerre” típusú komment, de a többség azt sem feltétlen bántóan teszi. Pl. összehasonlítja az Android verziók édességeit egy almával, s elmagyarázza, hogy tök egyértelmű, hogy az előbbi mellett dönt.

Köszönöm Kerekes Gergőnek, aki felhívta a figyelmemet erre az alkalmazásra a Google Plus közösségünkben!

Stick with Android
Price: Free
(x) hirdetés
2015.09.20.

+