MojAndroid
(x) hirdetés

Frissítés: A honor 7 javasolt magyar fogyasztói ára bruttó 127 900 forint lesz, ezüst és szürke színben lehet majd megvásárolni. A telefont az Edigital, a Media Markt és a Speedshop webáruházaiban a mai naptól lehet megrendelni. A honor 7 kínai bemutatása utáni két percben kétszázezer készüléket kapkodtak el, ami másodpercenként 1 667 darab eladást jelent – ez a rendkívüli kereslet szerepet játszik abban is, az európai igényeket csak némi késleltetéssel tudja kielégíteni a gyártó.

A Honor telefonokat az ár/érték arányuk miatt a kezdetektől fogva szerettük. A Honor 6 volt a lavina elindítója, s ahogy Fred a Huawei-től a mai sajtótájékoztatón elmondta a lavina elindult. Már az első évben több, mint fél százalék volt a Honor piaci részesedése. Ez kevésnek tűnik, de tegyük hozzá, hogy egy új márkáról beszélünk.

A Honor 7 hatalmas lépés a 6, s a 6 plushoz képest is. Pedig egyik telefonnak sem kell szégyenkeznie még 2015 szeptemberében sem a saját specifikációjával.

Honor 7

  • Teljes fémváz
  • 5,2 hüvelyk (nem tepsi!!!)
  • okos gomb, ami szabadon programozható
  • ujjlenyomat olvasó
  • 20 Megapixeles hátlapi kamera
  • 5 megapixeles előlapi (villanóval) kamera
  • Kirin 935 8 magos cpu
  • 3 GB RAM

2015-09-01 18.10.19

Hiába a OnePlus jelmondata a “flagship killer”, a Honor 7 az 2015-ös új telefonok között egyelőre messze méltóbb erre az elnevezésre.

A tovább utána  hivatalos sajtóközleményt olvashatjátok.

Fedezd fel a 7 érzéket, hogy szabadjára engedhesd a kreativitásod

A Honor ma bemutatta új zászlóshajójának európai verzióját. A digitális generációnak készült, egy kézzel is kényelmesen kezelhető honor 7 teljes fémvázzal és számos innovatív funkcióval érkezik, melyeket egy dedikált „okos” gombbal és mozdulatvezérelt ujjlenyomat-olvasóval lehet aktiválni.

A honor 7 mai, londoni bemutatóján George Zhao, a Honor elnöke hangsúlyozta, hogy az új készülék megtestesíti a gyártó filozófiáját és küldetését, hogy magasabb szintű internetélményt biztosítson azoknak a fogyasztóknak, akiknek a webes alkalmazások használata a mindennapjaik részét képezi. A precízen megtervezett és összerakott készülék fémháza prémium élményt biztosít, miközben az okos funkciói és multimédiás képességei inspirációt nyújtanak a kreatív használathoz.

Zhao beszámolt a Honor 2015 első féléves üzleti eredményéről is. Az időszakot az alig másfél éves márka 2,63 milliárd dolláros forgalommal zárta. Az elnök szerint a siker a technológiai kutatásokba történő befektetéseknek, az internetes funkciók iránt érdeklődő fogyasztók megcélzásának és a cég jól kialakított stratégiai partnerkapcsolatainak köszönhető. Ezek közül Zhao a legutóbbit tartja a legfontosabbnak, a Honort birtokló Huawei Technologies partnerkapcsolatai ugyanis nem csupán az értékesítési csatornák kialakítására korlátozódnak, hanem lefedik az igény szerint használható szolgáltatások és a szórakoztatás területét is. A mobilmárkák úttörőjeként a Honor folytatja terjeszkedését, és olyan piacokon fektet be, mint India, Oroszország, Franciaország és az Egyesült Királyság.

„A honor 7 világosan megmutatja az elkötelezettségünket és a képességeinket. A készülékkel fokozzuk a mobilinternetezés élményét, és ezt a lehetőséget megosztjuk partnereinkkel is” – emelte ki Zhao. A Honor mindemellett továbbra is erősen támaszkodik a felhasználói visszajelzésekre, melyeket folyamatosan beépít a soron következő termékgenerációjába.

Egykezes felhasználásra tervezett, tartós fémház

A honor 7 fémháza prémium tapintási élményt kínál. Az 5,2 hüvelykes méret, a jól elhelyezett gombok és szenzorok emellett lehetővé teszik az ergonomikus egykezes használatot.

Még okosabb ujjlenyomat-olvasó

A készülék keret nélküli, fémből készült ujjlenyomat-olvasója lehetővé teszi a 360 fokos, gyors beolvasást. Így a honor 7 bármilyen szögből felismeri az ujjlenyomatunkat. A szoftver emellett öntanuló, így a felismerési pontosság folyamatosan növekszik a használat közben. Az intuitív mozdulatvezérlés pedig lehetővé teszi a különböző akciók végrehajtását a hívások fogadásától kezdve a fotózásig.

Magas teljesítmény azoknak, akik folyamatosan használják a készüléket

Az A53 architektúrára épült, intelligens HiSilicon nyolcmagos Kirin 935 processzornak, a 3 gigabájtnyi RAM-nak és a 16 gigabájtos belső tárhelynek köszönhetően a honor 7 elegendő erővel rendelkezik ahhoz, hogy zökkenőmentes teljesítményt nyújtson. A készülék „L” alakú alaplapja mindeközben kizárja a melegedést.
A konnektivitást a Huawei Signal+ technológiája és az intelligens kettős antenna felépítés biztosítja, amelyek együttese a gyártó szerint nyolcvanszor jobb sebességet és erősebb jelet biztosít a versenytárs készülékekhez viszonyítva.
A 3100 mAh kapacitású akkumulátor ezalatt hosszú rendelkezésre állási és használati időt biztosít, ami a gyorstöltési lehetőséggel együtt a honor 7-et ideális társsá teszi a folyamatosan internetező vásárlók számára.

Multimédiás képességek segítik a kreatív használatot

A készülék 20 megapixeles fő kamerája a Sony IMX 230-as szenzorára épül. A Honor saját PDAF gyorsfókuszálási technológiája és az f2.0 fényerejű objektív kombinációja lehetővé teszi, hogy a honor 7 még rossz fényviszonyok között is jó minőségű képet készítsen, akár 0,1 másodperc alatt. Az előlapi, 8 megapixeles kamera ezalatt széles látószöget, f2.4-es fényerőt és beépített LED fényt kínál. A Honor képjavító technológiájával és panorámafelvételi képességével tökéletes szelfi és csoportos szelfi eszköz.
A kreatív fotósoknak a honor 7 egyedi filterek egész sorozatát kínálja, az újdonságként érkező „Finom étel” szűrő pedig várhatóan a gasztrobloggerek kedvence lesz. A fényfestési képességnek köszönhetően emellett többféle, vibráló és művészi képet készíthetünk.

Intuitív formaterv és okos funkciók

A honor 7 vázán helyet kapott egy egyedi „okosgomb”, amelyre három különböző alkalmazás vagy funkció indítását lehet beállítani, így egyszerűen és gyorsan indíthatóak például a Google keresések. A hátlapon található ujjlenyomat-olvasó eközben kioldóként is szolgál, és lehetővé teszi a szelfik elkészítését a készülék forgatása nélkül.
A hangvezérlés aktiválása után a készülék figyel a beállított ébresztőszavakra, és értelmezi a parancsokat. Így a „Honor, where are you?” mondat kimondására a honor 7 válaszol, és segíti a telefon megtalálását. További kényelmi funkció, hogy azonnal képernyőképeket menthetünk, ha középső ujjpercünkkel duplán rákoppintunk a képernyőre, illetve képernyőkép-kivágást készíthetünk, ha egyszer koppintunk a képernyőre, majd ujjunkkal kijelöljük a kivágásra szánt részt.

(x) hirdetés
2015.09.01.

+