MojAndroid
(x) hirdetés

A Proda két újabb hordozható bluetooth csatlakozású hangfalat küldött tesztelésre. A múltkor tesztelt hangfal nekem nagyon tetszett, azóta van egy saját, s nagy megelégedéssel használom. Sőt, nem is vagyok ezzel egyedül.

A két új hangfalnak elég fura neve van (ha a teljes nevet nézem, akkor méginkább: Proda FLAT BTD708K by the COO és Proda ORB BTD531K by the COO). Én rögtön CODE-nak olvastam a COO-t, mert annak ugyebár van értelme. Az első és szembetűnő különbség az X6 és a Coo termékcsalád között, hogy az X6 inkább a műanyag, sportos irányt képviseli, míg a Coo hangfalak az elegánsabb, szobadísz irányba tendálnak.

A két hangfal kemény műanyag tokban érkezett, s legnagyobb sajnálatomra mindkét hangfal nélkülözi az NFC chipet. Ezt az X6-ban pedig nagyon szerettem. Végtelenül egyszerűvé tette a csatlakozást.

Ennek ellenére mindkettő nagyon szépen szól. Talán hangzásában a kis ufó alakú még jobb is, mint a nagyobbik. Annak nekem inkább fémes hangja van. A nagy esetén az sem tetszett, hogy csak 3 gomb kapott rajta helyet. A bekapcsológomb mellett egy plusz és egy minusz gomb. És gondolom, Ti is azt gondoljátok, hogy ezek a hangerő szabályozására készültek. Elvileg biztosan, azonban ha bluetooth kapcsolattal a telefon össze van kötve a hangfallal, abban az esetben ezek a zenelejátszás során a zeneszám elejére ugrás, illetve a következőre ugrás funkciókat töltik be.

Kiegészítés: A gombokat hosszan nyomva használható hangerő szabályozásra a két gomb. Ez a funkció viszont mindenképpen dokumentálandó. Gondolom nem én vagyok az egyetlen a világon, akinek ez nem esett le azonnal! 

A kis ufó 9900 Ft-ért szerezhető be, a nagyobbik TheCoo 14900 Ft-ért kapható. Összehasonlításképpen az X6 16990 Ft. Van egyébként az oldalon most többfajta fesztiválozós selfie bot – kis ufó – külső akku csomagajánlat is, ha valakinek hiányzik a fesztivál túlélőcsomagja.

(x) hirdetés
2015.07.09.

+