MojAndroid
(x) hirdetés

Múlt héten nem voltam, így most egy bejegyzésbe gyűjtve itt vannak az izgalmas új alkalmazások, frissítések. Kommenteljetek, ha valami kimaradt!

Google Music

Itt a Google Music legújabb frissítése. Mostantól van hirdetésekkel tarkított verzió is. Így aki eddig sajnálta, vagy nem tudta kifizetni a havidíjat, az most megkaphatja ingyen. Jutalma néhány hirdetés lesz, amit hozzácsomagol a Google.

YouTube Music
Price: Free

Cloud Player

Ha már zene, akkor ne menjünk el szó nélkül a Double Twist Cloud Player alkalmazása mellett. Ami mindent lejátszik, mindenhol. ChromeCast support, Dropbox, OneDrive, vagy Google Drive tárhelytől is tud lejátszani. És természetesen van benne offline támogatás is.

WiFi fájlküldés nagyágyúi

A Pushbullet és a BitTorrent készítői is megjelentek egy-egy WiFi hálózatot használó villámgyors fájlküldést segítő alkalmazással. Ti melyiket használjátok?

The app was not found in the store. :-(

Google óra

Google az óra alkalamazást is elérhetővé tette a Play Store-ban. Aki a stock Android óra alkalmazását szeretné, ráadásul mindig frissen, annak kötelező telepíteni.

Clock
Price: Free

Medium

A Medium annak az Evan Williamsnek a legújabb gyermeke, aki a Twittert is életrehívta többedmagával.  Sokáig nehézkes volt Androidról a Medium felületre írni, mostantól minden akadály elhárult.

Medium
Price: Free

TinDog

Nincs kutyám, de ha lenne, esküszöm regisztrálnám ide. Tinder kutyáknak. Csajozásra sem utolsó. A 101 kiskutyában is bejött nekik!

Twindog
Price: Free

Microsoft Office

Itt a leghivatalosabb, legMicrosoftabb Office Androidra.

Microsoft PowerPoint
Price: Free

OneDrive + Chromecast

A OneDrive pedig Chromecast támogatást kapott.

Microsoft OneDrive
Price: Free

Sonic Runners

A Sega szupersünije fut. Sokat és gyorsan fut.

The app was not found in the store. :-(

Messenger

A Facebook komolyan gondolja ezt a Messenger dolgot. Már Facebook account nélkül is lehet regisztrálni az alkalmazásba.

Messenger
Price: Free

BBM

A BlackBerry is komolyan gondolja a dolgot. Itt a Material Design appjuk.

BBM - No longer available
Price: To be announced

Facebook Hello

Nem csak a Ready dobott ki tárcsázót, a Facebook is belépett erre a vonalra. Így lehet akár csak Facebook alkalmazásokon élni, aki ép ezt szeretné. Messenger, Launcher, Dialer, stb.

Facebook Ads Manager

Aki Facebook hirdetéseket futtat, annak hasznos lehet, hogy már Androidon is elérhető az Ads Manager alkalmazás.

Meta Ads Manager
Price: Free

Fruit Ninja film

Itt a trailer. Sose gondoltátok volna Ti sem, hogy ilyen is lesz. Pedig már itt is van a sarkon. A Halfbrick Studios és a YouTube közös gondozásában. Már fel is iratkozhattok a YouTube csatornára!

(x) hirdetés
2015.06.30.

+