MojAndroid
(x) hirdetés

Egyre nagyobb divatja van a virtuális pénztárcáknak. Egyre-másra érkeznek kisebbek, nagyobbak. Ebben a mezőnyben versenyez a Simple alkalmazás is. Ami kiemeli a mezőnyből, az a mögötte álló OTP, így azért mindenki biztos lehet abban, hogy miután feltöltötte online egyenlegét, vagy megadta számlaszámát, nem fog az másnapra eltűnni. Ez a garancia pedig sokat számít. Főleg, ha pénzügyekről van szó.

Az alkalmazás nem csak OTP ügyfeleknek készült, ez egy mindenki számára elérhető virtuális pénztárca. Azonban egy picit mégis több, mint amit a konkurens pénztárcák kínálnak.

  • fizethetsz vele üdítőért az automatákból
  • éttermekben telefonodról az alkalmazásból adhatod le a rendelést
  • rendelj kaját házhoz
  • mozijegyet vásárolhatsz
  • koncertjegyet vehetsz
  • parkolni tudsz
  • autópálya-matricát vehetsz
  • hűségkártyák kezelése, gyűjtsd a pontokat akár úgy, hogy nem hordasz magaddal 73 különböző kártyát
  • Rendelj taxit

A parkolás az össze egyéb virtuális pénztárcához hasonlóan barátságosabban működik, mintha sms-ben parkolnánk (nincs SMS költség, s “csak” 50 Ft a kényelmi díj). Az alkalmazásból kezelhető a parkolás, felvehetők rendszámok, s indíthatjuk, illetve le is állíthatjuk azt.

Sajnos sok lehetőség a fenti listáról egyelőre még nem mindenütt vethető be. Kevés még az az automata, ami támogatja a mobilos vásárlást, s éttermek sem tolonganak a listában, ahol mobilról tudsz rendelni. A Corvin mozi egyelőre az egyetlen, ami támogatja a mozizást. Azonban amióta 1 hónapja elkezdtem használni a Simple appot már rengeteget fejlődött ezalatt is. Így van remény arra is, hogy ezeknek a fizetési lehetőségeknek az elfogadottsága is tágabb legyen.

A legújabb frissítéssel került bele a taxi, s a hűségkártyák kezelése. A netpincérhez hasonló ételrendelés is új funkció.

A hűségkártya kezelés az egyik kedvenc funkcióm. Nem kell 173 plasztikkártyát magammal cipelnem mostantól, mert mind a Simple appban vannak tárolva. A tárolásuk pedig pillanat alatt megoldható. Az alkalmazás beolvassa a vonalkódot, s már el is van mentve a kártya. Természetesen van lehetőség arra is, hogy a kártyákat a kártyaszám alapján kézzel vigyük be.

A rendszeresen használt kártyákat pedig ki is tehetjük a főképernyőre, így onnan azonnal nyitható a vonalkód, amit a pénztárosnak meg tudunk mutatni beolvasásra. Ennek a funkciónak a használatához pedig nincs szükség semmilyen pénzmozgatáshoz, így akár már ezért megérheti telepíteni az appot.

A Simple nekem állandó helyet kapott a telefonomon. Amióta Uber van, bár keveset taxizom, de ha úgy alakul, remek, hogy ez is megtalálható az alkalmazásban. A parkolást, ételrendelést, s az automatát (elzarándokoltam egyhez) próbáltam, s a hűségkártyát is rendszeresen használom.

Töltsétek, s tegyetek próbát az alkalmazással!

 

This slideshow requires JavaScript.

(x) hirdetés
2015.05.16.

+