MojAndroid
(x) hirdetés

Az APC by Schneider Electric nem ma kezdte az akkumulátor gyártást. Rengeteg Powerbank, mobil akku járt már a kezemben. Kicsi, napelemes, nagy, stb. Mindegyik esetben valaki gyártotta azokat Kínában. Ezzel nincs is semmi gond, azzal már inkább, hogy megbízhatatlanok voltak.

Külső akkumulátor esetén 4 dolgon lehet spórolni:

  1. akku kapacitás
  2. töltés sebessége
  3. visszajelső hiánya
  4. design

Az APC ezekben a pontokban mind ötösre vizsgázott.

A kapacitása az APC Mobile Power Pack-nek 10.000 mAh egy Li-polymer egység jóvoltából. Ez nagyjából a tapasztalataim szerint inkább 3, mint 4 teljes töltést (meg egy kicsit) tesz lehetővé a G3, illetve a Nexus 4 esetén.

Két kimenet van, egy tablet (5V/2,4A), s egy a telefon(5V/1A) töltésére. Akár egyszerre is tölthető két eszköz. A töltés indítása, leállítása, illetve ha nincs rádugva telefon, akkor a ledes akku kapacitás visszajelzés az oldalán található zöld gombbal ellenőrízhető.

Mennyi idő alatt tölti fel a telefont? Ez használat és telefon függő természetesen. Nagyjából ugyanazt tudja hozni, mint egy fali töltő a tapasztalataim szerint. Nexus 4, 56%-ról 100%-ra 17:40-kor kezdett töltés 19:23-ra fejeződött be. Az akkut magát kb. 8 óra alatt lehet feltölteni. Este rádugod, reggelre kész.

A csomagban egy kb 20 cm hosszú, jó minőségű  USB kábel található. Az egység 2 év garanciával érkezik.

Az egyetlen negatívum, hogy elég méretes (és viszonylag nehéz) termékről van szó. Telefonáltam már úgy, hogy közben töltöttem a telefont, de azért egy Note vagy egy Huawei Mate 7 is apróság a Power Pack méretéhez képest. Akit ez nem zavar, s megbízható külső akkura vágynak, azoknak ajánlom. Még pont tudtok szólni a nyuszinak, hogy ilyet hozzon ( a végfelhasználói ára 14.500Ft bruttó)! ;)

This slideshow requires JavaScript.

(x) hirdetés
2015.04.03.

+