MojAndroid
(x) hirdetés

Az Androidportal stábja nem csak a játszani szeret, szeretünk játékokat hirdetni is. És a játék akkor válik izgalmassá, amikor valami nyeremény is párosul hozzá.

A SmartMobil konferencia idén áprilisban kerül megrendezésre. Mivel a rendezvénynek médiatámogatói is vagyunk, kezdetek óta lelkes résztvevői, a szervezők felkínáltak két db napijegyet.

A 2 jegy kétféle módon kerül kisorsolásra. Az egyik a hagyományos Rafflecopter nyereményjáték metódussal (lásd lent). A sorsolást a véletlenre bízzuk, s minden megosztás, follow pontokat ér a kalapban.

A másikat azon lelkes emberek között sorsoljuk ki, akik április elejéig cikket küldenek be a portálra (utána is, de az már nem számít a nyereményjátékba). Ez történhet a regisztrációtok segítségével egyenesen az oldalra, illetve e-mailben is elküldhetitek nekünk, s segítünk a publikálásban.

A játékban Lipilee, s én nem számítunk. Mindenki mást bíztatunk a cikkek írására! Minden cikk egy pontot ér, egy cetli a virtuális kalapban, ahonnan kihúzzuk a nyertest.

a Rafflecopter giveaway

Hajrá! Április másodikán pedig eredményt hirdetünk. Írjatok, osszatok, mert a konferencia  jó lesz! A két nyertessel egyeztetjük, hogy ki melyik napra szeretne menni.

(x) hirdetés
2015.03.06.

+