MojAndroid
(x) hirdetés

A Smartmobil konferencia üde színfoltja minden évnek. Amikor vége a télnek, mindenki számíthat arra, hogy hamarosan egy érdekes mobilos, smart technológia konferencia kerül megrendezésre valahol Budapesten. Az idei Smartmobil a Várkert Bazárban lesz. Április 8-9 pedig az időpontja.

A Magyar Android Portál idén is a rendezvény médiatámogatói között szerepel. Tettük ezt az elmúlt 6 évben is, még amikor iPhone vs. Android néven útjára indult a rendezvény.

A 2015-ös konferenciáról, amit biztosan tudunk, hogy ők jönnek előadni:

  • Damien Perillat, PayPal
  • Vitézy Dávid, Budapestből okosváros?
  • Konrad Lauten, Indiegogo
  • Clyde McKendrick, POSSIBLE UK
  • Marc Sommer, Deutsche Telekom AG
  • Marcus Steinhauser, Testbirds

További előadók, programok miatt pedig kattintsatok a rendezvény honlapjára!

Lesz ezenkívül egy UniverSM 2015 szekció, ahol az oktatás is valamilyen formában szerepet kap a konferencián. Ezt egyébként már tavaly próbáltuk megoldani, akkor én kevés voltam ehhez, most egyetemi hátteret szereztek a szervezők, s lesz oktatáshoz köthető tartalom is!

Ami minden érdeklődő számára izgalmas lehet, hogy március 2-ig 50% kedvezménnyel lehet regisztrálni!

A végére pedig a lényeg mégegyszer:

  • 2015. április 8-9
  • Budapest, Várkert bazár

A végére pedig a “hivatalos olvasnivaló”:

50%-OS LIMITÁLT KEDVEZMÉNNYEL STARTOL AZ EARLY BIRD REGISZTRÁCIÓ 

AZ SM 2015 KONFERENCIÁRA

A mai naptól 2015. március 2-ig lehet, rendkívüli Early Bird kedvezménnyel regisztrálni az SM 2015 konferenciára! 

Az idén hatodik alkalommal megrendezésre kerülő SM 2015 konferencia a korábbiaknál is színesebb, gazdagabb, immár kétnapos programmal várja a legfrissebb nemzetközi és hazai digitális trendek iránt érdeklődő szakembereket 2015. április 8-9-én. Az esemény mintegy 170 előadással, a legfrissebb tech trendek mellett azt is mélységében tárgyalja, hogy egy ötletből hogyan lehet jól működő üzletet létrehozni a digitális iparágban.

Határtalan lehetőségeket kínál a mobil

A hatalmas tempóban fejlődő mobiltechnológia a minden zsebben ott lapuló telefont egyre inkább egy univerzális kommunikációs, médiafogyasztási, problémamegoldó és szórakoztató eszközzé varázsolja. Az SM 2015 a korábbiakhoz hasonlóan továbbra is erőteljesen fókuszál a mobilpiaci trendekre és lehetőségekre. A konferencián előadást tart többek között Damien Perillat, az egyre inkább terjedő mobilfizetés egyik globális úttörője, a PayPal regionális ügyvezető igazgatója. Ezen kívül szó lesz továbbá a legújabb lokalizált mobilhirdetési, app, dizájn és játékfejlesztési trendekről is kiváló hazai és külföldi előadók tolmácsolásában.

Budapestből okosváros: lehetséges?

Az SM 2015 új témaként kiemelt figyelmet szentel a smart technológia egyre jelentősebb térhódításának. Az okosotthonok és az okosautók mellett terítékre kerülnek az okosvárosok is. A számos nemzetközi előadót felvonultató szekció igazi kuriózuma Vitézy Dávid előadása lesz, aki választ ad arra a nagyon izgalmas kérdésre, hogy hogyan lehet Budapest egy high-tech, trendi okosváros.

Menő üzlet egy ötletből: Hogyan érhet el nemzetközi sikert egy startup?

Egyre több hazai startup cég próbál betörni a világpiacra különböző technológiai fejlesztésekkel, közülük többen szép sikereket is elérnek. Az SM 2015 a lehető legtöbb oldalról járja körbe, hogy hogyan tud egy startup egy jó ötletre alapozva nemzetközileg sikeres céget építeni, beleértve az átütő sikerhez elengedhetetlen nemzetközi kapcsolatok kialakítását és a tőkebevonást is. A konferencia felhozatala nagyon erős ebben a témában: előad Konrad Lauten az Indiegogo közösségi finanszírozási oldal korábbi európai marketingvezetője, aki első kézből tudja, hogy hogyan lehet az induláshoz szükséges tőkét online közösségi támogatással összegyűjteni. Clyde McKendrick, a POSSIBLE UK vezető stratégája arra ad választ, hogy hogyan vezethetünk be egy terméket a közösségi oldalak segítségével. Marc Sommer, a Deutsche Telekom AG termékmarketing alelnöke pedig abba avatja be az érdeklődőket, hogy milyen módon lehet nagy nemzetközi partneri kapcsolatokat létrehozni, illetve érvényesülni a globális piaci környezetben. Míg Marcus Steinhauser, a digitális termékek felhasználói tesztelésében piacvezető Testbirds operatív vezetője a német techpiac működésébe, és a cégépítés ottani gyakorlatába nyújt értékes betekintést.

Az SM 2015 a Magyar Telekom főtámogatásával, az Endless Mobil és az OXO Labs startup akcelerátor közös szervezésében valósul meg.

 

(x) hirdetés
2015.02.22.

+