MojAndroid
(x) hirdetés

Amint látjátok, a WordPressre migrálásba agilis szemlélettel csaptunk bele: legyünk túl a nagy falaton, de semmi más sallangon. Vagyis: az oldal és a régi bejegyzések át vannak állítva, működnek az alap dolgok, de ennyi.

Ezzel nincs baj, mert az androidportal.hu 90%-ban erről szólt már eddig is. De biztosan lesznek olyan dolgok, amik hiányoznak a régi oldalról — nekem pl. a fejlécképek, és hasonló apróságok, neked talán a galériák, Tóth Zoltán vőfélynek pedig az, hogy ugyanazzal a felhasználónévvel tudjon belépni ide, mint a “régi” oldalra (ami forum.androidportal.hu néven folytatja tevékenységét). Szóval lesz feladat bőven.

Mivel a mi időnk is véges, a segítségeteket kérjük: segítsetek nekünk

  • összegyűjteni, hogy mi mindent kell még csinálni,
  • (meg hogy mi minden újat csinálhatnánk esetleg),
  • és hogy mit csináljunk először!

Ebből a célból, próbaképpen létrehoztunk egy nyilvános Trello boardot. Ne ijedj meg, nagyon egyszerű használni, két dolgot kérünk tőled:

  • ha ötleted van hogy mit csináljunk, egyszerűen adj hozzá egy kártyát (“Add a card…”) a Javaslatok listához dobd be a javaslatodat itt a kommentekbe és én bedobom Trelloba;
  • ha pedig már ott van a javaslatod, vagy csak szavazni szeretnél hogy mivel foglalkozzunk, kattints bele a Javaslatok listában a megfelelő javaslatba (azt hiszem a Trello “kártyának” hívja ezeket), és katt a “Vote” gombra! Ezzel szavaztál egyet az adott dologra.

Mi pedig időnként ránézünk a listára, és ami a Javaslatok között a legtöbb szavazatot kapja, azt megcsináljuk. (Azért itt hozzáteszem, hogy természetesen élhetünk a vétójogunkkal, tehát ha a legtöbb javaslatot az kapja, hogy a Kobak félmeztelen műtermi fotója legyen mostantól a portál faviconja, nos, legalábbis megfontoljuk hogy tényleg megvalósítjuk-e.)

Ennyi volna a feladat — köszönjük a segítségeteket!

(x) hirdetés
2015.01.21.

+