MojAndroid
(x) hirdetés

Még mindig mi vagyunk a Magyar Android Portál. Igaz, kicsit megváltoztunk. Vagyis, hogy a klasszikus idézettel éljek:

Nem kicsit, nagyon.

Technikai bla-bla jön

Amikor 2009-ben elindult az Androidportal.hu, akkor a Drupal motor remek választás volt. Mindent tudott, ami nekünk kellett. Volt benne blog, lehetett fórumot csinálni, s úgy üzemelt lapaj keze alatt, mint egy kezesbárány. Akkor a WordPress csak Matt Mullenweg álmaiban tudott valami olyat, amire nekünk szükségünk lett volna.

Azonban a WordPress időközben megközelítette Matt álmait, a Drupal pedig Dries Buytaert álmai szerint alakult. És úgy tűnik, mi inkább olyan álmokat kergetünk, mint Matt.

Android alkalmazásból lehet mostantól blogolni!

Tehát gondoltuk, hogy lecseréljük a motort az oldal alatt. Mindenki azt gondolja, hogy mi sem egyszerűbb ennél. Pedig nem az. Sőt, azt kell, hogy mondjam, egy hetem ment rá, s még mindig nem tökéletes.

Drupal speciális tartalomtípusainak köszönhetően nem mindent sikerült átmenteni. De a betűk többsége azért átjött. Reményeink szerint abban a sorrendben, ahogy a régi rendszeren is volt.

Hogyan tovább?

Itt folyik tovább az Android Portál fő nyomvonala. Itt lehet blogot írni. Erre hívunk és bátorítunk továbbra is mindenkit!

A régi oldal, régi pompájában a fórummal együtt továbbra is elérhető a forum.androidportal.hu címen.

Aki regisztrált, s fórumozott, az továbbra is mindent úgyanúgy talál a forum.androidportal.hu címen.

Aki írt már blogbejegyzést az oldalra, az itt is regisztrálva van. Azonban, kérnie kell egy új jelszót! Erre.

256 (szép kerek szám) ember írt eddig blogbejegyzést, s járult hozzá az Android Portálhoz. Köszönjük!

Ezután már a profilotokat szépen kicicomázva mehet újra az értékes tartalmak gyártása.

Kinézet

Alakul. Rajta vagyunk a dolgon. De nem vagyunk designerek. Sem pedig időmilliomosok. Így ha valaki közületek (és látva a rengeteg regisztrációt, örömmel láttam, hogy nem vagyunk kevesen) valaki lát fantáziát abban, hogy új köntöst varrna az androidportálnak, az keressen meg! kobak androidportal hu e-mail címen.

Egyébként meg ne fogjátok vissza magatokat, s kommentben jelezzetek nekünk minden bajt. Persze annak is örülünk, ha valami jó, s megosztjátok! Köszönjük.

Továbbra is együtt, továbbra is Veletek! Mert a Ti hangotok, írásaitok teszik az Androidportált különlegessé!

(x) hirdetés
2015.01.20.

+