MojAndroid
(x) hirdetés

Sziasztok!

Szeretném bemutatni a weboldalamat, melyet azért hoztam létre, hogy ismertessem és népszerűsítsem a CyanogenMod-ot. Véleményem szerint az emberek többsége bizonytalan a rootolással és a ROM cserével kapcsolatban. Pedig ezek nem nehéz dolgok, és igazából ebben rejlik az Android nyíltsága! Az én célom az volt, hogy egy oldalra szedjem össze az összes információt, mely szükséges egy custom ROM telepítéséhez. A leírásokból megtudhatjátok:

  • mi az a CyanogenMod, és mik az előnyei, hátrányai
  • honnan tudom beszerezni, mi alapján kell keresni a megfelelő verziót
  • mi is az a rootolás, miért érdemes, és hogyan kell rootolni
  • mi az a bootloader, és miért kell vele foglalkozni
  • mi célt szolgál a recovery, és hogyan telepíthetem
  • hogyan telepítsem végül a ROM-ot, és van-e egyéb teendő

Ezek mind olyan dolgok, melyeket magam is használok, az oldalon leírtak tehát jól működő, sokak által használt módszerek. A teljes oldalon olyan nyelvezetet és magyarázatokat igyekeztem használni, hogy a kezdők számára is teljesen érthető legyen. Nem véletlen, emlékszem mikor én bosszankodtam, mert nem “mondta el senki”, hogy mit csináljak, hogyan csináljam. Remélem, hogy az oldal segítségével segíteni tudok a vállalkozó kedvű androidosoknak. Persze én is ember vagyok, tehát ha hibát, értelmetlen, vagy nem kellőképpen kifejtett részt találtok, kérésetek/kérdésetek/ötletetek van, nyugodtan jelezzétek az oldalon megadott címen!
A weboldalon minden ingyen hozzáférhető, két dolgot kérnék:

  • nézzétek el, hogy reklám van az oldal tetején, ez nem nekem bevétel, az ingyenes tárhely hátránya. Lássuk be, egy statikus oldalt fizetős tárhelyen üzemeltetni nem lenne igazán költséghatékony…
  • ne másoljatok le semmit, linkeljetek inkább az oldalamra! Elég sok időm van benne, nem hiszem hogy tisztességtelen lenne ilyet kérni!

Köszönöm a figyelmet, remélem az oldal elolvasása után sokan kipróbálják a CyanogenMod-ot! :)

A weboldalt ezen a címen érhetitek el: cyanogenmod.atw.hu

(x) hirdetés
2014.10.23.

+