MojAndroid
(x) hirdetés

5 év. Az ember belegondol, s rájön, hogy az sok. 1826 nap. Nem számoltam meg, de ha csak minden másnap volt valami történés a blogon, akkor az nagyon sok leütés, video, fénykép, beszélgetés, komment, s fórumbejegyzés. 5 év alatt a fórum szinte elnéptelenedett, s felváltotta a Google Plus közösség .

Mi történt ezalatt az 5 év alatt?

Rengeteg telefont, tabletet teszteltünk. Volt SmartEast hiradó.

Az Android nem csak a hímnemű geekek platformja. Hölgyek és az Android rovatunkban Ripthestage jóvoltából 50 hölgy mutatkozhatott be az oldalon.

Volt Napikép rovatunk a Látszótér segítségével.

A Hírhétfő és az Appvasárnap pedig el-eltűnő és visszatérő vendégek a portál életében. :)

Jelenleg 4655 ember van a Google Plus közösségben, 14081 ember lájkolta az oldalt a Facebookon, s 2467 ember követi a Twitter profilunkat.

Megszámlálhatatlan olvasói levelet kaptunk. Kapunk továbbra is. Úgy tűnik vannak kitartó emberek.

Lett elsők között saját alkalmazása a portálnak. Amiért azóta is hálásak vagyunk GyenesGe portáltársnak.

androidportal.hu app

Az alkalmazás használata erősen visszaesett. Kérdés is, hogy van-e szükség alkalmazásra a jövőben. Erről többet a kérdőívben a következő 50 évre vonatkozóan.

2012 december 25 érthetetlen módon az abszolút csúcstartó oldalletöltés tekintetében. Ekkor több, mint 10.000 látogatás érkezett, ami azért is meglepő, mert ilyenkor inkább a karácsonyfa alatt kellett volna mindenkinek örömködnie. Aznap egy Xperia U teszt jelent meg az oldalon.

5 év alatt 7.081.810 alkalommal töltöttétek be az oldalt, összesen 3.833.190-en. Ezzel a számmal simán választást nyerhetnénk. ;)

Átlagosan 2,28 oldalt szoktatok elolvasni, s 2:39 percet töltötök az oldalon.

És több, mint a fele a csapatnak visszajáró vendég!

Köszönjük!

És most nézzünk előre! :)

Mi lesz a következő 50 évben?

Döntsünk együtt! Kérünk Benneteket, hogy az alábbi kérdőívet töltsétek ki! Nincs benne kötelező mező. Bízunk Bennetek, mint tettük azt az elmúlt 5 évben is, hogy nem trollkodjátok össze azt.

A mi tetszik, mi nem tetszik, kell-e alkalmazás, s ehhez hasonló kérdéseknél várjuk a véleményeteket. A többit csak azért tesszük fel, mert érdekel bennünket.

Aki szeretné megadni a nevét, s e-mail címét a végére erre is betettem egy lehetőséget, de nem ez a lényeg.

(x) hirdetés
2014.10.06.

+