MojAndroid
(x) hirdetés

Szóval most egy samsung galaxy s (plus)-ról fogok írni. Tudom nem egy csúcskategóriás telefon, de az anyagi hátterem miatt csak nem rég tudtam szert tenni egy ilyenre. Igazából egy sima galaxy s, de volt benne egy proci csere és egy plusosat kapott azért van zárójelbe. Előtte egy xperia mini-m volt körülbelül 20 fajta android fordult meg rajta. Ennek köszönhetően úgy gondoltam a tapasztalatom meg van h az alap gyakori fagyásokkal és újraindulásokkal rendelkező 2.3.4-es rendszert lecseréljem valami jobbra. Hát utaná is néztem a lehetőségeknek , és hát miért is ne a legújabbat választanám.?!

Szóval neki is kezdtem. Elsőre egy kicsit szokatlan volt mert ugye máshogy kellett ráerőszakolni a szeretett főzött romot, de no para megoldottam ezt is. Egy kis keresgélés után szert tettem egy romra és a kernelére. Azt írták, hogy ezzel a maximumot kihozom belőle, nem csalódtam. Akadozások ritkák, fagyások nincsenek , újraindulással meg csak 2x találkoztam, pedig egy hónapja aktívan használom. Az Antutu 6699-et mutat, nagy meglepődésemre nem találkoztam még ilyen pontszámot elért galaxy s plussal. Két hibája van: ami feloldási képen a zenelejátszó az éppen aktív zene címének ékezetes betűit kínaiul jelzi, a másik hogy a kamera minősége (szerintem) romlott. A nagyobb játékokat akadozás nélkül elviszi pl.: gta3 vagy nfs mw. Szóval ha valakinek van egy ilyene az feltétlen cserélje le a rendszerét erre, persze azért egy Greenify elfér mellette.

XDA link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2579431

mielőtt belekezdesz azért olvasd el, hogy is kell csinálni, és arra is készülj fel ha vissza kéne tenni a gyári romot ( nem árt a biztonság)

ui.: Az arcfelismerőt nagyon díjaztam, bár nem mindig ismer fel.

2014.03.30.

+