MojAndroid
(x) hirdetés

Elmondom nektek, miért vagyok elégedett ezzel a lassan lezáródó nappal, azon kívül hogy negyedórája frissült le az Android 4.4.2 a Nexus 4-re.

Trello

Frissítettem a Nexus 7-en is a Trello-t (N4-en még tegnap). Tökéletesre sikeredett a dizájn, akinek bármilyen többemberes todo listája van, talán a legjobb választás menedzselni. Szuperül KitKat-ult a full screen üzemmódja, jobbról-balról be lehet swipeolni a board és notification menüket. És mondom: a régi verzió is jó volt, az új tökéletes.



Android Device Manager

A Google Androidra is kiadta a Device Managert, vagyis egyik eszközről csörgetheted, lockolhatod, wipeolhatod a másikat. Vagy, mint egyes hülyék, a kezedben tartott eszközt. Egyszerű mint a faék, dizájn persze rendben, és 1,7 MB, ami manapság ritka madár – nem mintha nagyon számítana.


Nova Launcher (Prime)

Frissült a Nova is, immár azoknak is elérhető a KitKat-féle teljesképernyős, alul-felül színátmenetes háttérkép, akik nem igazolták maguknak (és a családi kasszának) egy Nexus 5 beszerzését. Yay, átlátszó notifikációk!


Twitter

És végül frissült a Twitter is, bevallom, hogy bár tableten továbbra is Falconozok, telefonon a Twittert használom, megelégedetlenségedésemre. (Működik a vendor lock-in.) Ez az új verzió viszont már egész közel van az elviselhetőhöz. Persze klasszikussal fogalmazva “lehetne eggyel jobb, de nem kegyetlenül kurva rossz, hanem aránylag szar viszon még kéne bele egypár dolog”. Ha nem vigyáznak ezekkel az ui update-ekkel, egyszer még 3 csillagot is adok majd neki!


És ÉS ÉÉS!

Ha a fenti esetleg nem lenne elég, végre van Google Edition eszköz a Sonytól, nem is akármi, hanem a nálunk is járt Xperia Z Ultra (Sony Z Ultra néven). Ha emlékszünk (és emlékszünk) ez a vas Sony rendszerrel is zsiványos, attól tartok, hogy egy indokolatlanul borszasztóan jó Google Edition eszköz lesz! És van Google Edition eszköz az LG-től is (persze tőlük láttunk már hasonlót… két Nexus képében), az LG G Pad 8.3-at. Szép darab ez is! (Az összefoglaló hír pl. itt.) Mindkét eszköz szépen kiegészíti a tegnap bejelentett fehér Nexus 7-et.

Az örömöm akkor lenne határtalan, ha a céges VPN-ről lejőve is elérném az utolsó bekezdés linkjeit… De még ezzel a kisebb akadállyal is kijelenthetem:

(x) hirdetés
2013.12.11.

+