MojAndroid
(x) hirdetés

Bizonyára veletek is előfordult már, hogy már a határon jártatok, amikor eszetekbe jutott, hogy elfelejtettetek utasbiztosítást kötni a nyaralásra vagy síelésre. Az EMMA mobil alkalmazás ötlete is innen származik, a megvalósításig azonban számos akadályt kellett leküzdenünk. Menet közben jó étvággyal elfogyott egy fejlesztői csapat is, de végül megcsináltuk; mind Androidra, mind iOs-re ingyenesen elérhető az elsŐ magyar mobil asszisztens, azaz EMMA.

Németh Zoltán, az EMMA alapítója: „Jó néhány, multinacionális hátterű pénzügyi szolgáltatónál eltöltött év tapasztalatával a hátam mögött ki merem jelenteni: jelenleg sem itthon, sem külföldön nem használják ki a pénzügyi szolgáltatók, főleg a biztosítók a kütyükben, az innovatív megoldásokban rejlő lehetőségeket. EMMA úttörő a maga nemében, sem itthon, sem külföldön nem található hasonló megoldás, és az indulás óta eltelt néhány hétben a felhasználók számának dinamikus növekedése azt mutatja, van igény az általunk nyújtott szolgáltatásokra”

EMMÁ-t elsősorban azoknak ajánljuk, akik okostelefonjukon keresztül szeretnék személyes pénzügyeiket elintézni, kezelni. EMMA rendszerezi, összehasonlíthatóvá teszi az elérhető legjobb ajánlatokat egyszerűen és felhasználóbarát módon. Az elérhető szolgáltatások sorát folyamatosan bővítjük, novemberben az utasbiztosítás mellett már kötelezőbiztosítás is választható, megköthető az alkalmazásban. Hamarosan az „egyszerűbb” biztosítási termékek teljes körét elérhetik majd az ügyfeleink.

EMMA előnye az egyszerűségben, a testreszabottságban és az okostelefonok, mint eszközök fejlettségének kihasználásában rejlik. A virtuális hölgy tanítható és intelligens, egyszerű termékeket egyszerűen fogtok tudni vele használni, illetve számos olyan további kiegészítő funkcióval rendelkezik, ami miatt gyorsan megszerethetitek a használatát.

www.emmaapp.hu

(x) hirdetés
2013.11.29.

+