MojAndroid
(x) hirdetés

A Delicious nem mai játékos. Az oldal valamikor mostanában tölti be a tizedik életévét. Ezalatt az idő alatt viszont volt Yahoo tulajdonában, volt egy időszak, amikor mindenki azt hitte, hogy megszünik. 2011-ben azonban az AVOS Systems tulajdonába került, azóta változott a design, javult a működés, nyitottak social media irányba, s lett hivatalos Android alkalmazás is.

Az alkalmazás ugyanazt tudja, mint amit a weboldal, s a rengeteg böngésző kiegészítő. Könyvjelzőket menthetünk, s kereshetjük azokat. Az app követi a HOLO alapelveket, s integrálódik az Android megosztások közé, így pillanatok alatt menthetők könyvjelzők.

Kezdetek óta Delicious felhasználó vagyok. Nem a social és megosztás jellege miatt, sokkal inkább a könnyen kezelhetőség, s a felhőben tárolt információ miatt. Operációs rendszertől, eszköztől függetlenül mindenhol ugyanazok a könyjelzőim. Mindenütt elérem azokat, s mindenhol tudok menteni újakat. A tagelés pedig sokat könnyít a kereshetőségen.

Az eddigi telefonon Pocket-be mentés, majd onnan gépen delicious-ba tárolást egy lépéssel leegyszerűsítette most az alkalmazás megjelenése. Próbáljátok ki!

(x) hirdetés
2013.11.17.

+