MojAndroid
(x) hirdetés

A kikérdező sorozat nem szűnt meg, csak egy kis szünetet tartott, hogy fel tudjátok dolgozni a legutóbbi felmérés eredményét. Remélem azóta mindenki megtalálta már a legjobb billentyűzetet!

Most szintén egy népszerű témát hoznék fel, ami a billentyűzethez hasonlóan szintén napi szinten használatba kerül, és ez nem más, mint a Launcher, vagy esetlen magyar fordításban az Indító. Egyrészt ez a kérdés felmerült a Google+ közösségünkben is, másrészt a legutóbbi ilyen témájú cikk hatalmas érdeklődést vonzott, az egyik legolvasottabb cikk lett a portálon. Vajon melyik a legnépszerűbb launcher? Az ADW, vagy a Go, esetleg a Nova? Tehát ajánljatok launchereket, ki melyik launchert használja, ajánlja másoknak? Továbbra is jöhetnek indoklások, hogy ki miért szereti azt, mert ezzel is segítünk azoknak, akik ebben a témában keresnek, vagy várnak tanácsot. Ha külön launchert használtok tableten és telefonon, az is érdekes lehet!

A hozzászólás lehetőségét szombat este fogom lezárni ez alatt a cikk alatt.

Kikérdező sorozatommal az Android felhasználók használati szokásait próbálom felmérni hétről hétre, hogy a kevésbé jártasak, vagy újonnan érkezők a mi tapasztalatainkból tudjanak segítséget szerezni, ha elakadtak valahol, vagy bizonytalanok egy témával kapcsolatban.

(x) hirdetés
2013.10.23.

+