MojAndroid
(x) hirdetés

Nemrég megkérdeztem a közösséget, és számomra is meglepően sok válasz született. Akkor azt kérdeztem, hogy melyik az az öt alkalmazás, amit nem bántál meg, és bátran ajánlod másoknak is. Akkor azt ígértem, hogy lesz még folytatás, hát íme. Gondolom nem nagy meglepetés, hogy előző kérdésem ellenkezőjére vagyok kíváncsi.

Talán másnál is előfordul, hogy megvesz egy alkalmazást, ami megtetszik a képek alapján, de az egyáltalán nem úgy működik, ahogy szeretnénk. Elvileg van rá 15 percünk, hogy meggondoljuk magunkat, és akkor visszakapjuk a pénzünket, de nem mindenkiben bújt el egy alkalmazás tesztelő, sőt az is lehet, hogy a hibák, csak a 16. percben jelentkeznek. Ilyenkor vagy írunk a fejlesztőnek, és reménykedünk benne, hogy megjavítja a kívánt funkciót, vagy lemondunk a pénzünkről, és hagyjuk a fenébe az egészet.

De most eljött az igazság pillanata! Mindenki felsorolhatja, hogy melyek azok az alkalmazások, amiket megvettél, de megbántad, hogy pénzt adtál ki érte. A válaszok feldolgozását pénteken fogom megkezdeni, addig bátran gyűlhetnek itt a hozzászólások!

Egy kis segítség:
Sajnos én nem találtam olyan szűrőt a Playen, hogy csak a fizetett alkalmazásokat listázza, ezért a Wallet tranzakciói között lehet turkálni a vásárlási történetben.

2013.09.02.

+