MojAndroid
(x) hirdetés

Az Android Portál indulásától kezdve épített az androidos közösséggel való kapcsolattartásra, és igyekezett teret engedni mindenkinek, aki androidról szeretne beszélgetni, vagy van valami mondanivalója a témában. Ennek a legegyszerűbb példája, hogy bárki indíthat egy blogot bármiféle megkötés nélkül, sőt, ha elég tartalmas és mások számára is érdekességgel bíró az írása, akkor írása még a portál főoldalára is kikerülhet. De ha inkább valami felhasználó közelibb példát keresünk, akkor nézzük meg a Hölgyek és az Android sorozatot!

Már többen, és sokszor írtuk, hogy a portál Google+ oldalán remek és aktív közösség található, ahol valóban pezseg az élet, rengeteg hírajánló érkezik, de előkerülnek problémák és általában a megoldás is születik. Most egy kicsit másféle módon szeretném az olvasókat megmozgatni, ami nem igazán illik a Google+ oldal technikai lehetőségei közé. Többször szóba került (leginkább MÁS mobil-operációs rendszer használók szájából), hogy keveset költünk alkalmazásokra. Amit én jóhiszeműen elhiszek, bár jómagam is elég sok pénzt költöttem már el a Playen, de igazán pontos számokat az platformok felhasználóinak fizetési hajlandóságáról még nem igazán láttam. Mármint ami a globális, és nem csak az amerikai (leginkább USA) piacot mutatja be.

Szóval arra kérném a tisztelt olvasókat, hogy akinek van véleménye, és kedve, az soroljon már fel itt a cikk alatt néhány (de maximum 5) alkalmazást, amiért fizetett, és nem bánta meg, esetleg még ma is használja. Aki úgy gondolja, az pár rövid mondatot is írhat az alkalmazásról, esetleg a vásárlás évét, és az összeget is odaírhatja, ha tudja! És hogy a válaszadói kedvet fokozzam, ha elég sok válasz érkezik, akkor írok majd belőle egy összefoglaló írást, alkalmazásajánlóval együtt.

Tehát mi az az alkalmazás, amit megvettél, és másnak is szívesen ajánlod?

2013.08.21.

+