Google Babble kémfotó

A Google alkalmazásokról szóló bejegyzésemben már megemlítettem a Google Babble alkalmazást. Azt írtam, hogy arról pletykálnak, hogy egy egységesített üzenetküldő platform érkezik, amelyben a Google egységesíteni kívánja a jelenleg megosztott üzenetküldési politikáját. És ez váltja ki a jelenlegi összes azonnali üzenetküldő programot: Gtalk, Messenger, Voice, stb.

A 9to5google oldalon ma egy olyan kép jelent meg, ami nagy meglepetéssel szolgálhat mindenkinek, akit a fenti hír kicsit is foglalkoztatott. Bár a képről nem lehet tudni semmi bővebbet, sőt még az is lehet, hogy ez csak valami régi koncepcióterv, vagy akár kamu is lehet. Íme hát a kép, amit egy ismeretlen jóakaró küldött:

A fenti kép nagyobb felbontásban itt megtekinthető: [link]

Forrás: 9to5google

Update: Az Android Authority szerint az egész kacsa. Reméljük a Google I/O után minden kiderül. [link]

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter
Rumcájsz
Horváth Zsolt, alias rumcájsz: térképész / apa / jiu-do mester / bringás / hobbifutó / kéktúrázó / instagrammer / "total war" fan.
Androidos eszköz-történet:
T-Mobile Pulse » Motorola Defy » Motorola Atrix » Google Nexus 4 » Oneplus One
 • Norbert Oláh

  és ez is olyan lesz, mint a google wave, hogy húdejó, húde szuper, ez fog mindent leváltani, aztán majd 2 év után becsukják? :)

  • rumcajsz

   De most komolyan! Van a cégnek több tíz jól működő dolga (többek között az Android is), de mindig azt fogjuk a szemére hánytorgatni, ami nem sikerült, vagy amit leállítottak?
   A Wave bukta legnagyobb tanulsága mellesleg az volt szerintem, hogy marketing nélkül még a jól működő eszközök is csak geekek játszótere lesz.

   • hrgy84

    Es ilyen volt peldaul a Reader is… oh, wait.

    • rumcajsz

     Igen és? Rajtuk kívül meg még volt vagy 20-30 más app is. Azokat is felsorolod? Van értelme? Szerintem nincs. Azelőtt temetni valamit, hogy megjelenne elég szűklátókörű dolog véleményem szerint. Persze lehet, hogy később igazatok lesz, és akkor majd jöhet a “naugyemegmondtam”, de ha az esélyt sem adjuk meg soha nem derül ki, mi is lesz ez….

 • Saboteur777
  • rumcajsz

   Hát, a cáfolatnak sincs több infó a birtokában, csak a kép alapján kombinál. De ettől még lehet akár igaza is, bár az eredeti cikk is szkeptikus.

 • Hartmann Ottó

  A lényeg,hogy egységes lesz,mert így tényleg problémás a dolog. Remélhetőleg android 2.x-es eszközökre is lesz app,mert ha nem,akkor nagy bukta lesz belőle.

 • Zsolt Pinter
 • zkminusck

  Érdekes, hogy a screenshot nem stock androidos telón készült. Mintha Samsung TouchWiz lenne :P