MojAndroid
(x) hirdetés

Valamivel több, mint egy évvel ezelőtt teszteltük a SkinShop fóliáit (és játszottunk is). Utólag elmondhatom, hogy nagyon jó minőségű fóliát gyártanak, ugyanis a Samsung Galaxy S II-őn addig volt fólia, amíg el nem adtam. Ez idő alatt többször védte meg a készüléket a sérülésektől és levenni hosszú idő után is folt nélkül lehetett. Nem fakult ki, nem romlott a matrica minősége.
Aztán Galaxy Nexusra váltottam és annak a hátlapjára nem tudtam elképzelni, hogy fóliát tegyek, a kialakítása miatt. Viszont a Nexus 4 sík hátlapja más tészta. Ezért gondoltam egyet és megkérdeztem, hogy kaphatok-e egy teszt fóliát, Carbon skinnel. Ez volt múlt hét csütörtökön. Most pedig bemutatom az eredményt.

A SkinShop még mindig a megszokott remek minőséget hozza. A termék egyszerű levélben érkezett, egy kis útmutatóval. Felhelyezni nagyjából 5 percet vett igénybe, így tökéletesen passzol oldalt. Jelenleg “tesztelés” alatt van a Nexus 4 sablon, de a magam részéről 98-99%-osnak mondanám. Bár a SkinShop még dolgozni fog a sablonon, engem az sem zavarna, ha úgy maradna, ahogy most van. Minimálisan kell rajta javítani, de az élmény már most is jónak mondható, sőt. De beszéljenek helyettem a képek. Nexus 4 tulajdonosoknak pedig, ha nem tetszik a csúszós hátlap (ami igazából nem is csúszik kézben, csak egyéb felületeken), vagy egyszerűen csak bumper (broaf) nélkül szeretnénk védeni a telefon hátlapját, itt a megoldás. Természetesen nem csak Carbon skin érhető el a készülékre. Gyakorlatilag szinte bármit megoldanak, de szerintem ez illik hozzá és kellemes a fogása is (kevésbé tapad, mint a normál mintás fóliák, de azoknak meg pont az az előnye :) ).

(x) hirdetés
2013.02.25.

+