Mobil skin

Valamivel több, mint egy évvel ezelőtt teszteltük a SkinShop fóliáit (és játszottunk is). Utólag elmondhatom, hogy nagyon jó minőségű fóliát gyártanak, ugyanis a Samsung Galaxy S II-őn addig volt fólia, amíg el nem adtam. Ez idő alatt többször védte meg a készüléket a sérülésektől és levenni hosszú idő után is folt nélkül lehetett. Nem fakult ki, nem romlott a matrica minősége.
Aztán Galaxy Nexusra váltottam és annak a hátlapjára nem tudtam elképzelni, hogy fóliát tegyek, a kialakítása miatt. Viszont a Nexus 4 sík hátlapja más tészta. Ezért gondoltam egyet és megkérdeztem, hogy kaphatok-e egy teszt fóliát, Carbon skinnel. Ez volt múlt hét csütörtökön. Most pedig bemutatom az eredményt.

A SkinShop még mindig a megszokott remek minőséget hozza. A termék egyszerű levélben érkezett, egy kis útmutatóval. Felhelyezni nagyjából 5 percet vett igénybe, így tökéletesen passzol oldalt. Jelenleg “tesztelés” alatt van a Nexus 4 sablon, de a magam részéről 98-99%-osnak mondanám. Bár a SkinShop még dolgozni fog a sablonon, engem az sem zavarna, ha úgy maradna, ahogy most van. Minimálisan kell rajta javítani, de az élmény már most is jónak mondható, sőt. De beszéljenek helyettem a képek. Nexus 4 tulajdonosoknak pedig, ha nem tetszik a csúszós hátlap (ami igazából nem is csúszik kézben, csak egyéb felületeken), vagy egyszerűen csak bumper (broaf) nélkül szeretnénk védeni a telefon hátlapját, itt a megoldás. Természetesen nem csak Carbon skin érhető el a készülékre. Gyakorlatilag szinte bármit megoldanak, de szerintem ez illik hozzá és kellemes a fogása is (kevésbé tapad, mint a normál mintás fóliák, de azoknak meg pont az az előnye :) ).

9 hozzászólás a "Mobil skin"

 1. Kijelzővédő fólia

  A nexus 4-hez a kinelzővédő fólia mennyire tartós? A lekerekített üveglap miatt kérdezem.

  1. Szia

   Nem tudom. Utoljára a Galaxy Spica-n volt fóliám. Mióta gorilla glass telefonokat használok, nem teszek rá fóliát. Ezen sincs

 2. Észrevétel

  Még annyi, hogy a NEXUS feliratot láthatóvá tehették volna (kivágás). Merthát büszkék vagyunk a telefonunkra. Had lássa ország-világ :)

   1. Annyira azért nem béta verzió, nem lesz neki kivágás mivel nem lehetene otthon akkor felragasztani szépen (betűkből kiseő részek stb). Max egy nagy ovális lyuk lenne neki az meg csunya. Sajnos egy felirat nem olyan mint az alma logo ami könnyen kivágható!

     1. A nyomtatott skinnél lehet rányomtatni a felíratot de a carbon fólia pl nem nyomtatható!

     2. Egyedi igény alapján megoldjuk, csak jelezzétek a megjegyzés rovatban rendeléskor!

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

Loading Facebook Comments ...