MojAndroid
(x) hirdetés

A HWSW tavaly indította útjára az App! konferenciát, s rögtön teltházas eseményt lett belőle. Érdeklődés van a mobil fejlesztés iránt. Idén november 20-án látogathatunk el az App!2012 mobilalkalmazás-fejlesztés és NFC konferenciára. A tavalyi konferencia sikerét látva idén is remek napra számíthatnak az érdeklődők. Ha ehhez még hozzáadjuk az azóta eltelt egy év minden tapasztalatát, külön NFC szekciót, remek előadókat, már kattinthat is mindenki a regisztrációra!

Időpont: 2012. November 20
Helyszín: MOM Kulturális Központ

Miért érdemes ellátogatni az App! 2012 konferenciára? Mert ha érdekel a mobil alkalmazás fejlesztés, szeretnéd tudni mire jó az NFC, s miért hangzik el mostanában mindenütt, akkor válaszokat kaphatsz. A programot böngészve sok olyan nevet találhatsz, akik már jártak nálunk is az Android meetupon.

Ha követitek már az App! Facebook oldalát, akkor mai hír Boldog Ferenc előadásáról szólt, amit minden Android ellenség és barát számára szeretettel ajánlok:

Az iOS – Android civakodások alapeleme: fragmentáció.
Többnyire leakadunk ott, hogy az Androidból gáz, hogy túl sok verzió van a piacon. Boldog Ferenc (happy) a Ustream Android appjának főtervezője viszont megmutatja, hogy a fejlesztő kedvét szeghetik a különböző form faktorok is, de még a a különböző gyártók is a sokszínűséggel.
3D kijelző? Osztott képernyő? Platform idegen beépített appok és dizájnok? Csupa fájdalom.
Az optimalizálás ráadásul nagyon drága műfaj.

Hasonlóan érdekes lehet majd Habencius István (Syck) előadása, aki már mesélt az NFC-ről a legutóbbi Android Meetupon. Mi történt azóta, tényleg világmegváltó dolog az NFC? Alkalmazásfejlesztés, UI, UX, design, web, mobifizetés, és még sok minden más. Böngésszétek a programot, regisztráljatok!

A belépődíj november 14-ig 17.900 + ÁFA (22.733 forint), november 15-től 19.900 + ÁFA (25.273 forint), diákoknak 6.900 + ÁFA (8.763 forint). A belépő árában benne foglaltatik a kávészünetben való fogyasztás, s a szendvicsebéd.

És még nincs vége az évnek, sem a konferencia hegyeknek. Lassan kiteszünk egy naptárat a konferenciáknak, eseményeknek az oldalsávba! :)

(x) hirdetés
2012.11.07.

+