MojAndroid
(x) hirdetés

A soha véget nem érő küzdelmek egyike az ideális Twitter kliens megtalálása. Nekem jelenleg a Tweetlanes a befutó, s le is cseréltem az eddigi Tweakdecket. Ennek két egyszerű oka, hogy nem csak telefonon, de a Nexus 7-en is kiválóan fut az alkalmazás. Mivel augusztus óta használom megelégedéssel, ideje volt ezt megosztani Veletek is.

A TweatLanest azért szeretem, mert letisztult, s egyszerű. Amit még nem tudom, hogy zavar-e, nincs benne notification. Nem zavar. Nyugodtabb így az életem. Egyetlen hátrány, hogy a twitter DM-ek nem használhatóak SMS-ként, mert sokszor később értesülök csak róluk. Persze erre a célra rengeteg egyéb alkalmazás létezik, amik kiválóan ellátják az ingyenes sms alkalmazás szerepét. Viszont egy lehetőség, hogy én dönthessem el, szükségem van-e értesítésekre, az a jövőben még jól jönne.

A “fülek” között jobbra-balra swipe segítségével válthatunk, a beszélgetések szálai (előzmények) tappra előkerülnek, beágyazott képek többsége sok más alkalmazáshoz hasonlóan itt is megjelenik. Több üzenetet kijelölve van lehetőség akár több embernek is egyszerre válaszolni. Sok ilyen és ezekhez hasonló finomság van az alkalmazásban, amik kiemelik a Tweetlanest a többi kliens közül.

A TweetLanes egy egyszemélyes projekt. Chris Lacy fejleszti az alkalmazást, s lelkesen válaszol minden kérdésre, érdeklődésre. A projekt úgy indult, hogy Chris úgy gondolta megvalósítja az iOS rendszereken nagyon kedvelt tweetbot alkalmazás Androidos megfelelőjét. Bár a tweetbotot sose használtam, biztos vagyok benne, hogy Chris jó úton halad a cél megvalósítása érdekében.

Aki egy gyors, kényelmes, egyszerű Twitter kliensre vágyik, annak ajánlom a Tweetlanest.

2012.11.03.

+