Google Play Áruház 3.9.16

Megjelent a Google Play áruház új verziója (3.9.16), amely hamarosan minden arra alkalmas készüléken frissülni fog. De mint tudjuk ez napokat, heteket vesz igénybe a felhasználói bázis mérete miatt, ezért természetesen megosztjuk veletek az alkalmazást.

Újdonságok:

  • Mostantól a Play megjegyzi a pozíciónkat a saját alkalmazásoknál. Azaz ha lapozgatunk és megnézzük az egyik alkalmazás adatait, majd onnan visszalépünk, nem ugrik a sor elejére, onnan folytathatjuk ahol abbahagytuk. Na végre...
  • Az összes alkalmazás menüpont alól mostantól törölhetjük, amit nem szeretnénk ott látni. Ez nekem különösen jól jött, hiszen bloggerként rengeteg appot töltök le és próbálok ki, amiket utána a listában sem szeretnék látni szemétként. De gondolom ti sem egy alkalmazást töltöttetek már le, ami nem érdekes számotokra.
  • A törlés nem csak egyesével működik, több alkalmazást is kijelölhetünk egyszerre, így nem kell egyesével eltávolítanunk a felesleges alkalmazásokat. Tartsátok hosszan az ujjatokat az egyik alkalmazáson, miután kijelölte bökjetek rá a többire is, majd a végén az áthúzott kör ikonra koppintva mindet eltávolíthatjátok.
  • Install során most már a telepítési értesítésnél az alkalmazás ikonját látjuk a Play áruház ikonja helyett. Apróság, de mégis csak növeli a felhasználói élményt.
  • Végül pedig egy Jelly Bean funkcionalitás, megérkezett a kiterjesztett értesítés a Play-re. Nem csak azt látjuk, hogy több frissítés érkezett, hanem kibontva fel is sorolja az összeset.

Az új Play Áruház innen tölthető le. Vegyétek, vigyétek, ingyen van. :)

Galéria: 

Tagek: 

Hozzászólások

Teccetős lett :) Az hogy az

Teccetős lett :) Az hogy az elejére ugrott vissza engem is nagyon zavart és 2X is meggondoltam hogy ránézzek-e arra az alkalmazásra.
Viszont valaki olyat nem tud hogy eszközt hogy lehet törölni a play áruház listájából? Gondolom azok is örülnének neki akik tesztelik a telefonokat, nekem meg az eladott telefonom, a 2 cseretelefon meg valami miatt a tabletem mégegy példányba van benne teljesen fölöslegesen.